Trends:

Vinho Verde

Quintas de Caíz Valemesio 2018

75cl

2,75€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vinho Verde (Portugal)
Wijnkelder: Quintas de Caíz
Volume: 75cl
Druiven: Borracal
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 10%
Quintas de Caíz vervaardigt deze Quintas de Caíz Valemesio 2018 , een wijn rode met de herkomstaanduiding Vinho Verde met een selectie van borracal druiven uit het wijnjaar 2018 en die een alcoholgraad van 10º bevat. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Quintas de Caíz Valemesio 2018

Quintas de Caíz Valemesio 2018 (Borracal)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Quintas de Caíz Valemesio 2018 heeft een donkere, diep rood, een typisch voorbeeld van een rode wijn Green.
 • Neus: Blackberry fruit en andere bosproducten, struiken gematigd herfst.
 • Mond: Een volledige lichaam stoot wilde bush bessen met typische tannines en samentrekking.

APPELLATIE: Vinho Verde

WIJNGAARD: Quintas De Caiz, gelegen met uitzicht op de oevers van de rivier Tamega. Een producent gericht en het winnen van drie generaties en tellen. De wijngaard heeft een grote hoogte, met een microklimaat van hoge thermische amplitudes. Bodems zijn een uitstekende blootstelling aan de zon, en zijn goed gedraineerde klei leem, een granieten basis. wijnen van deze producent bevatten alleen de belangrijkste druivenrassen van het bepaalde gebied van Vinho Verde. Het richt zich met name op de Alvarinho, Arinto, Avesso, Azal, Fernão Pires, Loureiro en variëteiten Trajadura. Quintas De Caiz wijnen zijn erkend in het prestigieuze wedstrijden glocal zoals die door de International Wine Challenge, Decanter, en de World Competition in Brussel.

VOORBEREIDING: Bevat sulfieten. Laag alcoholgehalte en een hoge zuurgraad kenmerkend zijn voor de variëteit. Samentrekking van rode wijn Vinho Verde geef ze een sterke, schone en unieke persoonlijkheid.

WIJNARRANGEMENT: Quintas de Caíz Valemesio 2018 is bijzonder goed geschikt voor rood en geroosterd vlees en soepen herfst en winter, stoofschotels, in aanvulling op de warmte.

SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL 10%

Meer zien

Reviews van Quintas de Caíz Valemesio 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Quintas de Caíz Valemesio 2018:Waarderen Quintas de Caíz Valemesio 2018:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Quintas de Caíz Valemesio 2018 heeft een donkere, diep rood, een typisch voorbeeld van een rode wijn Green.Neus: Blackberry fruit en andere bosproducten, struiken gematigd herfst.Mond: Een volledige lichaam stoot wilde bush bessen met typische tannines en samentrekking.APPELLATIE: Vinho VerdeWIJNGAARD: Quintas De Caiz, gelegen met uitzicht op de oevers van de rivier Tamega. Een producent gericht en het winnen van drie generaties en tellen. De wijngaard heeft een grote hoogte, met een microklimaat van hoge thermische amplitudes. Bodems zijn een uitstekende blootstelling aan de zon, en zijn goed gedraineerde klei leem, een granieten basis. wijnen van deze producent bevatten alleen de belangrijkste druivenrassen van het bepaalde gebied van Vinho Verde. Het richt zich met name op de Alvarinho, Arinto, Avesso, Azal, Fernão Pires, Loureiro en variëteiten Trajadura. Quintas De Caiz wijnen zijn erkend in het prestigieuze wedstrijden glocal zoals die door de International Wine Challenge, Decanter, en de World Competition in Brussel.VOORBEREIDING: Bevat sulfieten. Laag alcoholgehalte en een hoge zuurgraad kenmerkend zijn voor de variëteit. Samentrekking van rode wijn Vinho Verde geef ze een sterke, schone en unieke persoonlijkheid.WIJNARRANGEMENT: Quintas de Caíz Valemesio 2018 is bijzonder goed geschikt voor rood en geroosterd vlees en soepen herfst en winter, stoofschotels, in aanvulling op de warmte.SERVEERTEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOL 10%
Meer zien
,