Trends:

Vinho Verde

Quintas de Caíz Valemesio Branco 2018

75cl

2,75€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Vinho Verde (Portugal)
Wijnkelder: Quintas de Caíz
Volume: 75cl
Druiven: Arinto, Azal Tinto, Loureiro, Trajadura
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 10%
Quintas de Caíz produceert deze Quintas de Caíz Valemesio Branco 2018 , een wijn witte met herkomstaanduiding Vinho Verde op basis van een selectie trajadura, loureiro, azal tinto en arinto druiven uit 2018 en wiens alcoholgraad is 10º.

Bereiding van Quintas de Caíz Valemesio Branco 2018

Quintas de Caíz Valemesio Branco 2018 (Arinto, Azal Tinto, Loureiro en Trajadura)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Quintas de Caíz Valemesio Branco 2018 heeft een doorschijnende geelachtige transparante uitstraling met gouden licht.
  • Neus: De neus is elegant en klassiek, met een florale karakter gekenmerkt door een sterke citrus.
  • Mond:-update gevoel in de mond, met citrus smaken, knapperig invasie van het gehemelte. zuurgraad en een aangename, evenwichtige harmonieuze persoonlijkheid.

APPELLATIE: Vinho Verde

WIJNGAARD: Quintas de Caiz - Sociedade Agrícola, Lda is gelegen in de prachtige streek van Vinho Verde in Portugal, in de buurt van de rivier Tamega, is dit familiebedrijf is de productie van hoogwaardige wijnen voor drie generaties .. 25 hectare wijngaarden bevatten deze boerderij, waar de zandige leemgrond voedt en geeft deze wijn zijn frisse karakter, maar intens.

GRAPES: Arinto, Azal, Loureiro en Trajadura.

VOORBEREIDING: Zoals gebruikelijk in Vinho Verde, dit is een jonge wijn, en volgt een vrij moderne wijnmaken proces. De druiven worden geoogst en gesorteerd voor de beste kwaliteit. De wijn wordt gemaakt in roestvrijstalen tanks, waarna het bottelen en kort daarna vrijgegeven. Deze wijn is bedoeld jong te drinken, dus het wordt uitgevoerd zonder de vergrijzing kelder.

WIJNARRANGEMENT: Deze witte werkt perfect als snack koud te worden geserveerd, en voor zeevruchten, gegrilde vis en wit vlees.

TEMPERATUUR: 8-11 ° C

ALCOHOL 10%

Meer zien

Reviews van Quintas de Caíz Valemesio Branco 2018

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.