Hamilton Russell Chardonnay 2018

Hamilton Russell Vineyards (Walker Bay)

Product niet beschikbaar in Nederland

31,25€ + 5,74€ Verzending (3 - 5 dagen)

31,25/stuk

Verzending: TheDrinkShop UK (Verenigd Koninkrijk)

Je ontvangt 0.42 punten voor elk product dat je koopt

Hamilton Russell Chardonnay 2018 (31,25€) uit de wijnkelders van Hamilton Russell Vineyards is een wijn witte met herkomstaanduiding Walker Bay met de beste chardonnay druiven uit 2018. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Hamilton Russell Chardonnay

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Walker Bay (Zuid-Afrika)
Wijnkelder: Hamilton Russell Vineyards
Volume: 75cl
Druiven: Chardonnay
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Hamilton Russell Vineyards

Hamilton Russell Chardonnay 2018 (Chardonnay)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Hamilton Russell Chardonnay 2018 is helder goudgeel.
 • Neus: Intense aroma's van peer en limoen Aroma gemarkeerd enorm.
 • Mond: mineralen complex karakter. body intens en geconcentreerd, perfect in balans. Zeer vers, zuiver en heerlijk aroma van citroen op de plaat, begeleid door subtiele aroma's van karamel en vanille toe te schrijven aan de passage in eiken vaten paleis. droge afdronk, gekenmerkt door noten van citroen en limoen.

APPELLATIE: Walker Bay

WIJNGAARD: Hamilton Russell Vineyards. Opgericht in 1975 in de buurt van de stad van Hermanus in Zuid-Afrika, Russell Hamilton gebied is gespecialiseerd in de productie van twee nobele rassen: Pinot Noir en Chardonnay. meer dan 170 hectare wijngaarden waarvan 52 hectare bestemd voor de teelt van deze rassen en steenachtige verbinding leisteen rijk aan klei en derivaten uitstrekt. De boerderij is toegewijd aan het beheersen van de opbrengst voor de productie van wijnen van hoge kwaliteit uniek.

GRAPES: 100% Chardonnay

AGING: Gerijpt in Franse eiken vaten gedurende 9 maanden.

VOORBEREIDING: Hamilton Russell Chardonnay 2018 is een witte wijn uit Zuid-Afrika, van het dal van Hemer-en-Aarde, volledig gemaakt van Chardonnay. De wijnstokken groeien in een uitstekende bodem en geniet van een gematigd zeeklimaat.

WIJNSUGGESTIE: Perfect met schotels vette vis (zalm, tonijn) of wit vlees (gevogelte). smakelijke huwelijk van St. Jacques schelpen of vegetarische gerechten zoals salades, bijvoorbeeld.

ALCOHOL: 13,2%

Hamilton Russell Vineyards

Hamilton Russell Vineyards Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Hamilton Russell Chardonnay 2018

Blanco & Gomez Wine Merchants INT

Gepubliceerd op 02.49

4/5

Hamilton Russell Chardonnay 2018

Een strakke, mineralige wijn met klassieke Hamilton Russell Vineyards lengte en complexiteit. Ongebruikelijk prominente peer en limoen fruit aroma's en smaken zijn prachtig in beeld gebracht door een strakke lijn van heldere natuurlijk zuur en een lange, droge mineraliteit. Een elegante, maar toch gestructureerde en intense wijn met een sterke persoonlijkheid van zowel de plaats en vintage.

Meer meningen over Hamilton Russell Chardonnay 2018

Aldegonda Hoepelman

Gepubliceerd op 13.26

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Hamilton Russell Chardonnay 2018 is helder goudgeel.Neus: Intense aroma's van peer en limoen Aroma gemarkeerd enorm.Mond: mineralen complex karakter. body intens en geconcentreerd, perfect in balans. Zeer vers, zuiver en heerlijk aroma van citroen op de plaat, begeleid door subtiele aroma's van karamel en vanille toe te schrijven aan de passage in eiken vaten paleis. droge afdronk, gekenmerkt door noten van citroen en limoen.APPELLATIE: Walker BayWIJNGAARD: Hamilton Russell Vineyards. Opgericht in 1975 in de buurt van de stad van Hermanus in Zuid-Afrika, Russell Hamilton gebied is gespecialiseerd in de productie van twee nobele rassen: Pinot Noir en Chardonnay. meer dan 170 hectare wijngaarden waarvan 52 hectare bestemd voor de teelt van deze rassen en steenachtige verbinding leisteen rijk aan klei en derivaten uitstrekt. De boerderij is toegewijd aan het beheersen van de opbrengst voor de productie van wijnen van hoge kwaliteit uniek.GRAPES: 100% ChardonnayAGING: Gerijpt in Franse eiken vaten gedurende 9 maanden.VOORBEREIDING: Hamilton Russell Chardonnay 2018 is een witte wijn uit Zuid-Afrika, van het dal van Hemer-en-Aarde, volledig gemaakt van Chardonnay. De wijnstokken groeien in een uitstekende bodem en geniet van een gematigd zeeklimaat.WIJNSUGGESTIE: Perfect met schotels vette vis (zalm, tonijn) of wit vlees (gevogelte). smakelijke huwelijk van St. Jacques schelpen of vegetarische gerechten zoals salades, bijvoorbeeld.ALCOHOL: 13,2%
Thedrinkshop

Gepubliceerd op 02.36

4 /5

- Een strakke, mineralige wijn met klassieke Hamilton Russell Vineyards lengte en complexiteit. Ongebruikelijk prominente peer en limoen fruit aroma's en smaken zijn prachtig in beeld gebracht door een strakke lijn van heldere natuurlijk zuur en een lange, droge mineraliteit. Een elegante, maar toch gestructureerde en intense wijn met een sterke persoonlijkheid van zowel de plaats en vintage.
Buy Your Wine

Gepubliceerd op 08.04

4 /5

Het is een Chardonnay volgens klassieke stijl: in vergelijking met veel andere Chardonnays strakker en droger, met een complex mineralig karakter en een grote lengte, waarin het fruit heel goed tot z'n recht komt. Een elegante wijn met een sterke persoonlijkheid.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Hamilton Russell Chardonnay 2013

Hao Wu
Hao Wu

2.5/5

onwaardig, ahhhh

Meningen over Hamilton Russell Chardonnay 2017

Berg Straut
Berg Straut

4/5

Je kunt duidelijk aan wit fruit aroma's ruiken. Slecht bewaard gebleven, ruikt naar fosfor.
Het smaakte iets saai.

Meningen over Hamilton Russell Chardonnay 2016

Tiebout Verplancken
Tiebout Verplancken

4/5

Het was niet goed met vis, had ik liever het met een groente stoofpot gebruikt. De Hamilton-Russell Chardonnay is een wijn om met familie te delen .
De Hamilton-Russell Chardonnay was donker geel van kleur. Het heeft aroma's van witte bloemen. De Hamilton-Russell Chardonnay is een zeer zacht witte.

Top aanbiedingen Walker Bay