Hochheim Stielweg 2015

Künstler (Rheingau)

17,50€ (Richtprijs)

Het is niet mogelijk Hochheim Stielweg 2015 te kopen op dit moment.

Künstler produceert Hochheim Stielweg 2015 , een wijn witte die herkomstaanduiding Rheingau draagt die riesling druiven uit 2015 bevat en die een alcoholgraad van 13º bevat. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Kenmerken · Hochheim Stielweg

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
2014 en 2013
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Rheingau (Rheingau,Duitsland)
Wijnkelder: Künstler
Volume: 75cl
Druiven: Riesling
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%

Beschrijving · Künstler

Hochheim Stielweg 2015 (Riesling)

Producent: Künstler

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Rheingau

druiven: Riesling

Künstler Wijn kopen:

Meer meningen over Hochheim Stielweg 2015

Verbrugge Volkertszen

Gepubliceerd op 02.04

4 /5

Het is helder geel van kleur. Aroma's van vers citroen van de boom geplukt. Een achtergrond in de mond van geroosterd brood.
Wij combineren het met een Chinese mix.
Een ideale wijn om aan een ouder te geven .

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Hochheim Stielweg 2014

Grishilde Fassnacht
Grishilde Fassnacht

4/5

Riesling met een saaie kleur. Notities van witte vruchten zoals appel. Een zeer evenwichtige Rheingau.
Ik gebruikte deze Rheingau tussen de maaltijden.
Vrienden smaakten het Hochheim Stielweg van Künstler .

Meningen over Hochheim Stielweg 2013

SW Spirituosen Wolf
SW Spirituosen Wolf

4/5

Fabrikant Weingut Künstler oorsprong Hochheim, Rheingau De Weingut Künstler Sinds 1648 is eigendom van de familie. Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog de familie gecultiveerd het landgoed 80 km ten noorden van Wenen in de gemeente Untertannowitz, Zuid-Moravië, nu de Tsjechische Republiek. Na de onteigening en uitzetting uit de eeuwenoude thuisland Franz Künstler richtte de wijnmakerij in 1965 in Hochheim Hoofd / Rheingau nieuw. Vanwege zijn strenge kwaliteitseisen filosofie hier vele successen in tal van proeverijen en prijzen presenteerde een keer. Sinds 1992 is de wijnmakerij behoort tot zijn zoon Gunter, die deze filosofie samen met zijn vrouw Monika en haar jong, gemotiveerd team blijft. Sinds 1994 zijn we lid van de VDP. Door middel van de jaarlijkse nationale en internationale prijzen (GaultMillau Wine Guide 2013 4 Grape, The Gourmet Wine Guide 2013 FFFFF (maximale score) en vele anderen) is één van de wijnmakerij van vandaag de meest prestigieuze wijngaarden in Duitsland. Het omvat nu 30 hectare wijngaarden op de beste locaties zoals Hochheimer Kirchenstück, hel, Stielweg en Domdechaney. 76% van de wijngaarden van de wijnmakerij worden geclassificeerd als Eerste Groei lagen. De droge wijnen van boven wijngaarden voldoen aan de eisen van wereldklasse rechtvaardigheid. Wijnmaken / locatie Bodems kunnen Stielweg zijn gemarkeerd vrij zwaar en klei, afgewisseld met fijne kalkdeeltjes. De wijnstokken voor de oude wijnstokken zijn ongeveer 60 jaar oud. Door de hoge leeftijd van de bessen druiven zijn zeer klein en geconcentreerd. De hand-picking vond plaats in eind oktober om te oogsten volledig rijpe bessen te extraheren en complexiteit kan. De wijn is in grote, smaakloze houten vaten. Beschrijving 2013er tonen reeds kracht, gecombineerd met elegantie. Het zuur is briljant en geeft de wijn een heleboel spel. Analytische waarden van de resterende suiker, 5,5 g / l zuur 6,8 g / l

Top aanbiedingen Rheingau