Trends:

Rias Baixas

Albamar Pai Albariño 2018

75cl

RP92Parker

17,95€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
2017 en 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Rias Baixas (Galicia, Spanje)
Wijnkelder: Albamar
Volume: 75cl
Druiven: Albariño
Allergenen: Bevat Sulfieten
Uit de wijnkelders van Albamar ontvangen wij Albamar Pai Albariño 2018 , een wijn witte Rias Baixas op basis van een selectie albariño druiven uit 2018. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en heeft de volgende punten behaald: robert parker cijfer: 92.

Bereiding van Albamar Pai Albariño 2018

Albamar Pai Albariño 2018 (Albariño)

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: groengeel.
 • Neus: Medium intensiteit, sinaasappelschil, kalk, sinaasappel, perzik, zoutoplossing, helder witte peper en natte steen.
 • Mond: droog, hoge zuurgraad, medium alcohol. Notes perzik, limoen, licht vanille, zout en lange eind.

APPELLATIE: Rias BaixasWIJNGAARD: Albamar.GRAPES: Albariño.

VEROUDERING gefermenteerde alcoholische en spontane temperatuur gecontroleerde manier. Ten slotte wordt de wijn vandoor en liet met zijn fijne droesem opgelost in een half jaar te staan.VOORBEREIDING: druiven met zorg geselecteerd. Het met de hand geoogst.

WIJNSUGGESTIE: Ideaal met witte vis gebakken rijst stoofschotels, gegrilde vis.TEMPERATUUR: 10 ° CALCOHOL: 13%

Meer zien

Plaats

RP92Parker

Reviews van Albamar Pai Albariño 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Albamar Pai Albariño 2018:Waarderen Albamar Pai Albariño 2018:

4 /5

Alleen de beste Albarino druiven worden gebruikt van verschillende percelen van minimaal 25 jaar oud in het gebied van de Ria de Arosa. De wijngaarden zijn gelegen op kalkhoudende zandbodems en dit proef je terug in de wijn De wijn wordt opgevoed met een temperatuur gecontroleerde gisting en wordt sur lie opgevoed gedurende 5 maanden. De PAI is een zeer elegante Albariño, met mooie tonen van witte bloemen, een fraaie zuurgraad met een vleugje zeebries. Deze witte Albarino van Albamar is zeer harmonieus en fris. De smaak onthult een zeer smakelijke fruit en als gevolg van de zee-injectie heerlijk bij een fruit du mer. Van deze Albamar PAI in zijn prachtige fles zijn slechts 5500 flessen gemaakt.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Albamar Pai Albariño 20182016

4/5

Alleen de beste Albarino druiven worden gebruikt van verschillende percelen van minimaal 25 jaar oud in het gebied van de Ria de Arosa. De wijngaarden zijn gelegen op kalkhoudende zandbodems en dit proef je terug in de wijn De wijn wordt opgevoed met een temperatuur gecontroleerde gisting en wordt sur lie opgevoed gedurende 5 maanden. De PAI is een zeer elegante Albariño, met mooie tonen van witte bloemen, een fraaie zuurgraad met een vleugje zeebries. Deze witte Albarino van Albamar is zeer harmonieus en fris. De smaak onthult een zeer smakelijke en als gevolg van de zee-injectie heerlijk bij een fruit du mer. .Van deze Albamar PAI in zijn prachtige fles zijn slechts 5500 flessen gemaakt.
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis