Follas Novas 2018

Paco&Lola (Rias Baixas)

6,60€ + 16,95€ Verzending (6 - 10 dagen)

39,60€ + 18,45€ Verzending (6 - 10 dagen)

79,20€ + 24,45€ Verzending (6 - 10 dagen)

6,60/stuk

Verzending: Vinos Baco NL (Spanje) Vaste verzendkosten van 16,45€ tot 5 flessen

Je ontvangt 0.09 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Paco&Lola is de producent van Follas Novas 2018 (6,60€), een wijn witte uit Rias Baixas op basis van een selectie albariño druiven uit 2018 en waarvan het alcoholgehalte 12.5º is. Wanneer je deze Follas Novas 2018 serveert, kies dan kreeft en gamba's ter vergezelling. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Follas Novas

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Rias Baixas (Galicia,Spanje)
Wijnkelder: Paco&Lola
Volume: 75cl
Druiven: Albariño
Combinatie: visrijstzeevruchtenpaellarisottowitte visgamba'skreeft
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Serveertemperatuur: 8-10ºC
Meer zien »

Beschrijving · Paco&Lola

Follas Novas 2018 (Albariño)

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: Stro gele kleur met gouden glitters.
  • Neus: Aromatische noten van citrusvruchten, grapefruit en hoogtepunten groene appel met een mineraal zout touch.
  • Mond: fris en complexe smaak, met een mineraal en zeer zoute nasmaak in de mond.

APPELLATIE: Rias Baixas.

WIJNGAARD: Bodega Paco & Lola.

GRAPES: Albariño.

Veroudering: Deze wijn wordt jong gedronken.

Bereiding: druiven Albariño soort zacht geweekt bij lage temperaturen uit te drukken en de most wordt gefermenteerd in roestvrijstalen tanks gedurende 21 dagen bij een gecontroleerde temperatuur van 16 °C. Tot slot liet staan ​​en ongefilterd gebotteld, om al hun smaken en minerale aroma's te behouden.

WIJNSUGGESTIE: vis, schaal-, kreeft, krabben, schelpdieren, risotto, paella, pasta, carpaccio, gevogelte, lam, gerookt varkensvlees karbonades.

TEMPERATUUR: 8-10 °C

ALCOHOL: 12,5%

Paco&Lola

Paco&Lola Wijn kopen:

Meer meningen over Follas Novas 2018

Geertje van Belkum

Gepubliceerd op 20.10

4 /5

Ik heb het gekocht bij de wijnwinkel waar ik naar toe ga altijd.
Een Albariño met een zeer mooie kleur. Het leek me dat de 1% naar mango,banaan en peer rook. Vooral honing, en een beetje deed denken aan gedroogden vruchten.

Samenvatting van beoordelingen

(2 meningen)
  • 5 sterren
    0
  • 4 sterren
    2
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 2 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Follas Novas 2015

paco garcia
paco garcia

3.5/5

Albariño Follas Novas 2015
goede wijn

Meningen over Follas Novas 2017

Gregor Poelmann
Gregor Poelmann

4/5

Albariño Follas Novas 2017
Ik bestel het altijd of ze het in het restaurant hebben.
Het had een erg saaie kleur. Het leek me dat de 1% naar mango,banaan en peer rook. Het leek me zacht.
Alva De Vaux
Alva De Vaux

4/5

PROEFNOTITIES VAN Follas Novas 2017:
- Uitzicht: Stro geel, groen en intense tinten.
- Neus: medium intensiteit, witte bloemen, citrus (citroenschil, kalk) en wit fruit (appel, peer).
- Mond: fris, citrus, bloemen en met een goede fruitintensiteit mond.

APPELLATIE: Rias Baixas.

GRAPES: 100% Albariño.

Bereiding: gisting in roestvrij staal bij 16 °C gedurende 21 dagen.

Bijpassende wijn: alle soorten van witte vis en zeevruchten (vooral shell), schelpdieren, gerookte, rijst, stoofschotels, gevogelte en groenten.
SERVEERTEMPERATUUR: 7-10ºC
ALCOHOL: 13%

Top aanbiedingen Rias Baixas