Trends:

Rias Baixas

Terras Gauda 2010

75cl Inhoud
12,05€ 13,95€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Terras Gauda 2019

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2010 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Rias Baixas (Galicia, Spanje)
Wijnkelder: Bodegas Terras Gauda
Volume: 75cl
Druiven: Caiño (15%), Albariño, Caiño Blanco, Loureiro
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.50%
Bodegas Terras Gauda vervaardigt deze Terras Gauda 2010 , een wijn witte met herkomstaanduiding Rias Baixas die een selectie loureiro, caiño blanco, albariño en caiño druiven uit het wijnjaar 2010 bevat en die een alcoholgraad van 12.50º bevat. Het is een goed idee om deze Terras Gauda 2010 te drinken met zeevruchten en vis. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Omschrijving van Terras Gauda 2010

Terras Gauda 2010 (Caiño, Albariño, Caiño Blanco en Loureiro)

Wijngaarden van de wijnmakerij's zitten in een bevoorrechte plaats in de Rosal vallei O, in de buurt van de Rio Minho land van A Guarda. Het heeft een oppervlakte van 60 ha met zuid oriëntatie en perfect afgestemd op de zachte golven met de weldadige invloed van de rivier en de zee, met een prachtig klimaat-bodem relatie, die de productie van hoge kwaliteit oogsten mogelijk maakt. De geteelde rassen zijn Albariño, Loureiro, Caino. Het wordt gebruikt door de wijnmakerij en zijn productieproces technologie is als volgt: De druiven van verschillende variëteiten worden afzonderlijk geoogst wanneer ze bereiken hun beste punt van rijping en worden vervolgens getransporteerd naar de wijnmakerij in dozen van niet meer dan 20 kg. druif capaciteit van de unit. De ingekomen bij het magazijn druiven wordt opgeslagen tot het moment van verwerking in een koude ruimte die plaats bieden aan maximaal 80.000 kg. Druif met hun dozen, pallets. Degenen die verantwoordelijk zijn voor het ruim geholpen door erkende deskundigen, ieder jaar de mengsel van wijn druivensoorten elkaar om het meest geschikte product voor hun typische karakter en face-to-market te krijgen. Na deze vermenging, de wijnen zijn koud gestabiliseerd, gefilterd en tenslotte gebotteld amicróbicamente inerte atmosfeer. Het is gemaakt van het sap van de inheemse adellijke stammen van O Rosal Valley, gelegen aan de oever van de Rio Minho Galicië, dicht bij de riviermonding over land naar naburige La Guardia tegen Portugal, onder de oorsprongsbenaming Rias Baixas. Zijn sterke persoonlijkheid is het resultaat van het combineren van de legendarische most ALBARIÑO (ongeveer 70%) met die van het enkelvoud Caino LOUREIRO en wit in passende verhoudingen. Voor het Terras Gauda, ​​geoogst van 21 september, Albariño druif geselecteerde percelen Bostelo Eiras, de lager gelegen wijngaarden, met een hoge luchtvochtigheid, het zuiden warmer geconfronteerd, geeft ons een zeer geconcentreerd Albariño, minder zuur en goed lichaam. De Loureiro ras, geoogst in eind september, komt van wijnstokken in hoogte, waar verse, bloemen hoge intensiteit en gladheid in de mond. Caino druiven, geoogst tussen 2 en 3 oktober geteeld in hetzelfde gebied als de Albariño, met vochtigheid en temperaturen geschikt voor het afzuigen van al hun smaak potentieel.

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

10-12ºC

Reviews van Terras Gauda 2010

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Terras Gauda 2010:Waarderen Terras Gauda 2010:

4 /5

Strogeel. Schoon en helder. Aromatische intensiteit wit fruit, bot, citrus en sommige tropische rust op een complexe achtergrond van bloemen, balsamico noten fris en licht minerale tonen.
Meer zien
,

Terras Gauda Albariño 2010

Reviews van andere oogstjaren van Terras Gauda 201020182017

4/5

White geparfumeerd met citrus en anijs aroma's. De smaak is breed, scherp en fris. Terras Gauda, een van de wijngaarden ten zuiden Rias Baixas in voor vele jaren aan de top van de ontwikkeling van de Albariño. Salino en direct. 90 punten
Meer zien
Juan Manuel Gonzalvo

4/5

Grapefruit, venkel, steenvruchten, scherp, intens, fris. 90 punten
Meer zien
Juan Manuel Gonzalvo