Malleolus de Valderramiro 2006

Bodegas Emilio Moro (Ribera del Duero)

GP92

Nu Malleolus de Valderramiro 2006 is niet te koop, maar je kunt kopen Malleolus de Valderramiro 2015

84,24€ + 16,95€ Verzending (4 - 8 dagen)

659,70€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

879,60€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

84,24/stuk

Verzending: Tu Tienda Del Vino NL (Spanje) Vaste verzendkosten van 16,45€ tot 5 flessen

Je ontvangt 1.12 punten voor elk product dat je koopt

Meer prijzen zienVerberg prijzen

Bodegas Emilio Moro is de bereider van de Malleolus de Valderramiro 2006 , een wijn rode met herkomstaanduiding Ribera del Duero op basis van druivensoort tinta fina en tempranillo uit 2006 en die een alcoholgehalte van 14º heeft. Een wijn rode beoordeeld met 2,8 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en heeft het volgend aantal punten behaald: penin: 92.

Kenmerken · Malleolus de Valderramiro

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2006 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Ribera del Duero (Castilla y León,Spanje)
Wijnkelder: Bodegas Emilio Moro
Volume: 75cl Andere volumes
Plaats: GP92
Druiven: Tempranillo, Tinta Fina
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%

Beschrijving · Bodegas Emilio Moro

Malleolus de Valderramiro 2006 (Tempranillo en Tinta Fina)

Bodegas Emilio Moro biedt de perfecte basis voor de productie van grote wijnen: familietraditie (Jose en Javier Moro zijn de derde generatie van wijnmakers), een strategische locatie (het hart van de Ribera del Duero), inheemse druif in zuivere kloon, bodem uitstekende kwaliteit (klei, kalksteen en grind) en een ideale oriëntatie. Momenteel is de wijnmakerij heeft ongeveer 200 ha. van wijngaarden, geplant en geënt met uitstekende tempranillo kloon hersteld van zijn oudste wijnstokken, en een aantal van zijn bekendste zijn Resalso betalingen (1,02 ha.), plantte het jaar je geboren Emilio Moro (1933), met diepe en rijke bodem; Valderramiro (4,2 ha.), met oudere schepen van de wijnmakerij en de geboorteplaats van zijn goede wijn betaling van Valderramiro malleolus; Sancho Martin (. 0,7 ha), met uitstekende voorwaarden rijpen, tanninerijke wijnen en biedt levendige zuren, ideaal voor de fokkerij, en Camino Viejo (7,5 ha.), waar malleolus geboren. Twee andere projecten zijn Moro familie Cepa 21 (ook in de Ribera del Duero) en D + D, in de regio van de Douro (Portugal). Valderramiro is een boerderij waar de oudste wijngaarden van de wijnmakerij. Ze zijn ongeveer 4 hectare wijngaarden meer dan 80 jaar die worden gebruikt om deze wijn uitsluitend te maken. De malolactische gisting vindt plaats in nieuwe Amerikaanse eiken vaten en de vergrijzing is in Franse eiken vaten gedurende 18 maanden. Wijn met groot bewaarpotentieel.

Bodegas Emilio Moro

Bodegas Emilio Moro Wijn kopen:

Experts · Malleolus de Valderramiro 2006

  • Robert Parker

Meningen

opinie wordt benadrukt over Malleolus de Valderramiro 2006

Sibaritia

Gepubliceerd op 11.14

4/5

Emilio Moro Malleolus Valderramiro 2006

Bekijk: Elegant kersen, intens, schoon en glanzend. Tot medium-hoog. Neus: grote intensiteit en aromatische complexiteit. Veel (meestal zwart) en geconcentreerd. Rijp fruit Balsamico noten die samen met noten van kreupelhout en kruiden verschijnen. Hints van geroosterd. Smaak: In de mond bestaat er een grote last van rijp fruit. Het is vlezig, intens met zijdeachtige volume stap. Romige tannines goed geïntegreerd. Afdronk met gevoelens van cacao en bessen. Zeer lange en permanente einde.

Meer meningen over Malleolus de Valderramiro 2006

Fans Del Vino

Gepubliceerd op 08.02

0 /5

Emilio Moro Malleolus de Valderramiro 2006

Aging: 18 maanden in Allier eiken vaten
Alcoholgehalte: 14,5%
Voorbereiding: "malleolus van Valderramiro" is gemaakt met druiven uit de betaling Valderramiro. Deze betaling Vineyards Winery heeft drie 85-jarige Tinto Fino (Tempranillo zuivere kloon). De productie van deze wijngaarden is 2. 000 kg / ha en het gevoel produceren deze wijn maximale nadruk te leggen op de "terroir". 32 dagen maceratie in tanks 3. 000 kg, malolactische gisting in Amerikaanse eiken vaten met batonage en veroudering in het Frans eiken gedurende 18 maanden.
Proefnotities: Schandpaal bovenste middelste laag, krachtig stempel op de neus. De intensiteit is super, fijn en zeer nauwkeurig. Neus grote olfactorische rijkdom en verscheidenheid die de fles zal de neiging om meer te sluiten na verloop van tijd leidt tot complexiteit. De geconcentreerde fruit is zeer intens en van hoge kwaliteit, in combinatie met hakhout eigen kruiden en balsamico aroma's. Presenteert romige tannines en geroosterde dunne, met intense mineraliteit die aan de nieuwe hout is bevestigd. De smaak toont vol rijpe, intense fruit globale structuur is zalvend met veel volume en prachtig geïntegreerde en goed geleide hout. Alicorado nasmaak met gevoelens van cacao en bessen compote.
Guía Peñín

Gepubliceerd op 10.40

4.5 /5

Penin Guide 2010 Review
 - Proefnotities: Cherry rode met granaat rand. Neus: rijp fruit,
pittige, romige eik, toasty, aromatische
Koffie, complex. Smaak: krachtig, smaakvolle,
Toasty, ronde tannines, licht zoete
 - Punten: 92
Lange Van Koperen

Gepubliceerd op 05.02

4 /5

Malleolus de Valderramiro 2006 unique

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
  • 5 sterren
    1
  • 4 sterren
    2
  • 3 sterren
    0
  • 2 sterren
    0
  • 1 sterr
    0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

2.8/5

Op basis van 4 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Malleolus de Valderramiro 2015

Juan Manuel Gonzalvo
Juan Manuel Gonzalvo

4.5/5

zwart fruit, laurier, cacao, krachtig, smaakvolle, lang. 94 punten

Meningen over Malleolus de Valderramiro 2010

Vromme Soutendijk
Vromme Soutendijk

4/5

PROEFNOTITIES VAN Malleolus Valderramiro 2010:
- Uitzicht: rijpe kersen rode hoge laag, donkere tinten.
- Neus: weelderig en intens overwicht van zwart fruit en een duidelijke mineraliteit, geroosterde aroma's hardhout, zeer complexe en zoetig kruidige tonen.
- Mond: een krachtige set, persistent, zijdeachtig en omhult tannines in de mond, lange en aanhoudende afdronk, persistent in de mond te onthouden.

APPELLATIE: Ribera del Duero.
WIJNGAARD: Bodegas Emilio Moro
DRUIVEN: 100% boete Tinto.

WIJNSUGGESTIE: groot spel, gebraad en rood vlees.
SERVEERTEMPERATUUR: 16 °C
ALCOHOL: 14%

Meningen over Malleolus de Valderramiro 2009

Ambrosius Hugesson
Ambrosius Hugesson

4/5

SMAAK:
- Uitzicht: Malleolus van Valderramiro 2009 is de kleur zeer intens kers, granaat velg.
- Neus: de neus geeft hints van chocolade, rijp fruit, geroosterde (I roosteren), krachtige
- Mond: In de mond heeft een sterke geroosterde smaak, nasmaak, geroosterde

OORSPRONGSBENAMING: Ribera del Duero
WINERY: Bodegas Emilio Moro
Druiven: 100% Tinto Fino

Top aanbiedingen Ribera del Duero