Trends:

Ribera del Duero

Pago de los Capellanes el Nogal 2015

75cl

GP93Peñín

Pago de los Capellanes el Nogal 2015

43,61€ 39,05€
39,05€ 43,61€
Winkel: Aporvino NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 4 - 8 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

-10%

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Ribera del Duero (Castilla y León, Spanje)
Wijnkelder: Pago de los Capellanes
Volume: 75cl
Druiven: Tempranillo
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14.5%
Tim Atkin-Score: 95
Pago de los Capellanes el Nogal 2015 (39,05€): een wijn rode herkomstaanduiding Ribera del Duero uit de wijnkelders van Pago de los Capellanes met tempranillo druiven van het wijnjaar 2015 en waarvan de alcoholgraad 14.5º is. Pago de los Capellanes el Nogal 2015 wordt in de regel gedronken met wild en rood vlees. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co en is beoordeeld in gidsen en vakbladen met penin: 93.

Beschrijving van Pago de los Capellanes el Nogal 2015

Pago de los Capellanes el Nogal 2015 (Tempranillo)

PROEFNOTITIES:

  • View: Een mening heeft soort een intens paarse kardinaal.
  • Neus: Aroma's van gedroogde vruchten en bloemen met een vleugje koffie en zoethout.
  • Mond: De entree is elegant en vlezig het verlaten van een lange afdronk.

APPELLATIE: Ribera de Duero.

WIJNGAARD: De wijngaard Pedrosa de Duero, in Burgos.

GRAPES: 100% Tempranillo.

OUDER WORDEN: 18 maanden in Franse eiken vaten geselecteerd graan.

VOORVOORBEREIDING: De druiven eerder geselecteerde rust gedurende 24 uur gekoeld opgeslagen voor verwerking. Voor een intense aroma maceratie wordt gedaan voor zes dagen met temperaturen onder de 12 ° C. Vervolgens bezaaid met geselecteerde gist en gefermenteerde in eiken fudres. Vervolgens over-encuba bij 26 ° C gedurende 28 opeenvolgende dagen. Malolactische gisting soort treedt langzaam op, die noodzakelijk voor temperen de malolactische kamer bij 22 ° C zonder toevoeging van bacteriën voor 32 dagen in Franse eiken vaten.

WIJNSUGGESTIE: Geroosterd rood vlees, stoofschotels en kazen.

TEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL: 14%

Meer zien

Hoe te serveren

Serveertemperatuur

16ºC

Het wijnhuis

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes is een naam die afkomstig is van de gemeente waar liggen de wijngaarden en de wijnmakerij. Een betaling is een gebied van land.

Meer over het wijnhuis

Points

GP93Peñín

Reviews van Pago de los Capellanes el Nogal 2015

4

8 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    8
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Pago de los Capellanes el Nogal 2015:Waarderen Pago de los Capellanes el Nogal 2015:

4 /5

PROEFNOTITIES:

  • Uitzicht: paars, blauwachtige reflecties.
  • Neus: aroma's van bloemen, fruitige aroma's, rijp rood fruit, minerale tonen, kruidige tonen en Oost-Indische inkt
  • Mond: fris, elegant en persistent.

APPELLATIE: Ribera de Duero.

WIJNGAARD: Naam: walnoot, een klein perceel van 6 hectare zeer beperkte productie van kalkrijke kleigrond. De temperatuur in de rijping kan variëren tussen ongeveer 20 ° C dag en nacht. Een sterk contrast die perfecte rijping van de druiven helpt en een zeer evenwichtige zuurgraad te krijgen.

GRAPES: 100% Tempranillo.

AGING: Aged 22 maanden in nieuwe Franse eiken vaten van geselecteerde graan, ortando voor 4 verschillende soorten eiken, het verhogen van eenmaal voltooid, wordt ongefilterd gebotteld te verduidelijken.

VOORVOORBEREIDING: Het oogsten gebeurt met de hand. De eerste stap van de bereiding bestaat uit een druif maceratie uitgevoerd bij lage temperaturen (14ºC) en strekt zich uit over 6 dagen. Alcoholische gisting vindt plaats gedurende 28 dagen bij een temperatuur van 26 ° C, in kegels Frans eiken met inheemse gisten van de wijngaard zelf.Zodra de alcoholische gisting geeft nieuwe Franse eiken vaten, waar de malolactische gisting gedurende 20 dagen bij een temperatuur van 22 afgerond.

WIJNSUGGESTIE: kazen, haarwild, gegrild lamsvlees, stoofschotels, vederwild, gestoofd lamsvlees, varkensvlees gebraden en gegrild rood vlees.

TEMPERATUUR: 16 ° C

ALCOHOL: 14%

Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Pago de los Capellanes el Nogal 2015201420122011

4.5/5

zwart fruit, zoethout, vuursteen, volumineuze, elegant, cool. 94 punten
Meer zien

4.5/5

Scented zwart fruit, kreupelhout, smakelijk, krachtig, elegant. 94 punten
Meer zien

4.5/5



Scented, bramen, oregano, bonenkruid, sterk, lang. 94 punten
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis