Ribera del Duero
Pago de los Capellanes el Nogal 2015
75cl
Pago de los Capellanes el Nogal 2015

Kenmerken
Soort Wijn: | rode Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2015 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Ribera del Duero (Castilla y León, Spanje) |
Wijnkelder: | Pago de los Capellanes |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Tempranillo |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 14.5% |
Tim Atkin-Score: | 95 |
Beschrijving van Pago de los Capellanes el Nogal 2015
Pago de los Capellanes el Nogal 2015 (Tempranillo)
PROEFNOTITIES:
- View: Een mening heeft soort een intens paarse kardinaal.
- Neus: Aroma's van gedroogde vruchten en bloemen met een vleugje koffie en zoethout.
- Mond: De entree is elegant en vlezig het verlaten van een lange afdronk.
APPELLATIE: Ribera de Duero.
WIJNGAARD: De wijngaard Pedrosa de Duero, in Burgos.
GRAPES: 100% Tempranillo.
OUDER WORDEN: 18 maanden in Franse eiken vaten geselecteerd graan.
VOORVOORBEREIDING: De druiven eerder geselecteerde rust gedurende 24 uur gekoeld opgeslagen voor verwerking. Voor een intense aroma maceratie wordt gedaan voor zes dagen met temperaturen onder de 12 ° C. Vervolgens bezaaid met geselecteerde gist en gefermenteerde in eiken fudres. Vervolgens over-encuba bij 26 ° C gedurende 28 opeenvolgende dagen. Malolactische gisting soort treedt langzaam op, die noodzakelijk voor temperen de malolactische kamer bij 22 ° C zonder toevoeging van bacteriën voor 32 dagen in Franse eiken vaten.
WIJNSUGGESTIE: Geroosterd rood vlees, stoofschotels en kazen.
TEMPERATUUR: 16-18 ° C
ALCOHOL: 14%
Hoe te serveren
Serveertemperatuur
16ºC
Het wijnhuis
Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes is een naam die afkomstig is van de gemeente waar liggen de wijngaarden en de wijnmakerij. Een betaling is een gebied van land.
Meer over het wijnhuisReviews van Pago de los Capellanes el Nogal 2015
De wijn van is robijnrood, en is dakpan randen van kleur. Licht geuren, in dit Ribera del Duero ,van thee. Slecht bewaard gebleven, ruikt naar fosfor.
Speciaal met vis.
- Vista: Morado intenso, con ribetes azules.
- Nariz: Aromas de flores y frutas frescas, posteriormente aprarecen notas de vainilla, cacao y café. También recuerdos a tabaco y regaliz.
Crianza: 22 meses Uvas: 100% Tempranillo