Ribera del Duero
Pago de los Capellanes Joven Roble 2010
75clPago de los Capellanes Joven Roble 2019

Kenmerken
Soort Wijn: | rode Wijn |
---|---|
Oogstjaar: | 2010 Andere wijnjaren |
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB): | Ribera del Duero (Castilla y León, Spanje) |
Wijnkelder: | Pago de los Capellanes |
Volume: | 75cl |
Druiven: | Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Tinto Fino, Tinta Fina |
Allergenen: | Bevat Sulfieten |
Alcoholpercentage: | 13.5% |
Beschrijving van Pago de los Capellanes Joven Roble 2010
Pago de los Capellanes Joven Roble 2010 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Tinto Fino en Tinta Fina)
In het hart van de Ribera del Duero ligt Betaling van Kapelaans, gelegen op een kilometer voor Pedrosa de Duero, Burgos stad waar zij verzamelen een aantal van de beste druiven van de gehele bank. Oorspronkelijk was het landgoed had nauwelijks een paar duizend spanningen op de traditionele vorm van glas. Rodero Huwelijk? Villa, omgeven door een uitzonderlijke team, en weddenschappen op een zeer bijzondere manier van het concipiëren van de wijn, heeft vandaag maakte de betaling van Aalmoezeniers van meer dan honderd hectaren wijngaarden, een hekwerk rond de wijnmakerij, een combinatie van rassen Tempranillo of Tinto Fino, Cabernet, en Merlot, en waardoor het mogelijk is om een droom die teruggaat tot 1980. tourdata verminderde productie staat de strikte controle van de kwaliteit van het eindproduct en persoonlijke follow-up van alle flessen items te realiseren. In de wijngaarden van de wijnmakerij alleen toe 5. 000 kg druiven per hectare, onder de 7 000 toegestaan door de Raad van Toezicht van de Ribera del Duero, een duidelijk voorbeeld van de inzet voor de kwaliteit van onze grondstof. Oogst begint in begin oktober door het selecteren van de percelen met de hoogste concentratie van anthocyanen en weggegooid clusters ongeschikt. Bij de ingang van de druiven in de wijnmakerij, wordt afzonderlijk behandeld van de drie rassen 80% Tinto Fino, Cabernet Sauvignon 10% Merlot 10% en na een korte pre-vergisting begint koud alcoholische gisting spontaan (zonder toevoeging van gist). Tijdens volle tank, 22 dagen, uitgevoerd dagelijks via pompen en ponsen naar beneden regelen van de dichtheid, temperatuur en evolutie van de gistpopulatie. Aan het einde van de fermentatie tanks bloed afgenomen en de malolactische gisting. Deze fermentatie gestart zonder toevoeging van bacteriën en regelt de temperatuur op 20 ° C gedurende 24 dagen, het regelen van de niveaus van appelzuur en melkzuur. Wanneer appelzuur onder 0,1 g / l is de overdracht scheidt de moer ongefilterde verduidelijken, of om door uitlopers direct naar vatenkarren. Vijf maanden wijn rust in nieuwe Franse eiken vaten na deze periode wordt naar reservoir uitsluitend door middel van filters platen (K700 - openporig) homogeniseren en gebotteld.
Hoe te serveren
Het wijnhuis
Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes is een naam die afkomstig is van de gemeente waar liggen de wijngaarden en de wijnmakerij. Een betaling is een gebied van land.
Meer over het wijnhuisDe mening van de sommelier

Reviews van Pago de los Capellanes Joven Roble 2010
Rood met dakpan tonen. Aroma's van leder en snuif pijp. Warme wijn in de mond.
Hij had te veel body voor het voedsel.
Pago de los Capellanes Joven Roble Roble 2019
Primair rood van kleur met violet. Geuren van bessen. In de mond is warm, dicht.