Trends:

Ribera del Duero

Pago de los Capellanes Joven Roble 2011

75cl

Pago de los Capellanes Joven Roble 2019

16,03€ 12,85€
12,85€ 16,03€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Pago de los Capellanes Joven Roble 2019

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2011 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Ribera del Duero (Castilla y León, Spanje)
Wijnkelder: Pago de los Capellanes
Volume: 75cl
Druiven: Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Tinto Fino, Tinta Fina
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Wijn rode Pago de los Capellanes Joven Roble 2011 is een Ribera del Duero uit de wijnkelders van Pago de los Capellanes met geselecteerde tinta fina, tinto fino, tempranillo, merlot en cabernet sauvignon druiven uit 2011 en met 13º alcohol.

Beschrijving van Pago de los Capellanes Joven Roble 2011

Pago de los Capellanes Joven Roble 2011 (Cabernet Sauvignon, Merlot, Tempranillo, Tinto Fino en Tinta Fina)

In het hart van de Ribera del Duero ligt aan R Wines, gelegen op een kilometer plotseling van Pedrosa de Duero, Burgos stad waar zij verzamelen een aantal van de beste druiven van de gehele bank. Oorspronkelijk, het landgoed alleen als er duizend wijnstokken, in de traditionele vorm van glas. De Rodero Villa, omgeven door een uitzonderlijk team, en zich te concentreren op een zeer persoonlijke benadering van het maken van wijn, heeft de betaling van vandaag van aalmoezeniers overschrijden honderd hectare wijngaarden, een hekwerk rond de wijnmakerij , een combinatie van rassen zoals Tempranillo of Tinto Fino, Cabernet, Merlot en, en maakt het mogelijk om een ​​droom die teruggaat tot 1980 te voldoen. Verminderde productie maakt een strikte controle van de uiteindelijke kwaliteit van het product en het personeel controle van alle bottelingen. In de wijngaarden van de wijnmakerij staan ​​alleen 5000 kg druiven per hectare, een daling van de 7000 toegestaan ​​door de Raad van de Ribera del Duero, een duidelijk voorbeeld van de inzet voor de kwaliteit van onze grondstoffen. Vintage begint in begin oktober selecteren percelen met de hoogste concentratie van anthocyanen en clusters worden als ongeschikt weggegooid. Bij de ingang van de druiven in de wijnmakerij, worden afzonderlijk behandeld de drie rassen 80% Tinto Fino, 10% Cabernet Sauvignon en 10% Merlot en na een korte koude-vergisting begint spontaan alcoholische gisting (geen toegevoegde gist) . Tijdens de maceratie, 22 dagen, worden uitgevoerd dagelijks overpompen en ponsen neer controlerende dichtheid, temperatuur en de evolutie van de gist bevolking. Aan het einde van de fermentatie tanks verbloed en malolactische gisting. Deze fermentatie gestart zonder toevoeging van bacteriën en beheerst de temperatuur op 20 ° C gedurende 24 dagen, regelen percentages appelzuur en melkzuur. Wanneer appelzuur is dan 0,1 g / l wordt gemaakt door het scheiden van de droesem rekken ongefilterd, verduidelijken, of ga door middel van koude wijn gaat direct in vaten. Voor vijf maanden, wordt de wijn gerijpt in Franse eiken vaten, na deze periode wordt uitgevoerd om te homogeniseren storting sijpelt alleen platen (K700 - openporig) en gebotteld.

Meer zien

Het wijnhuis

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes

Pago de los Capellanes is een naam die afkomstig is van de gemeente waar liggen de wijngaarden en de wijnmakerij. Een betaling is een gebied van land.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Pago de los Capellanes Joven Roble 2011

 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Reviews van andere oogstjaren van Pago de los Capellanes Joven Roble 201102019020171

4/5

De vrienden gaven het mij om te proeven.
Rood met dakpan tonen. Aroma's van leder en snuif pijp. Warme wijn in de mond.
Hij had te veel body voor het voedsel.
Meer zien
Karel Oprel
Pago de los Capellanes Joven Roble Roble 2019

4/5

Een Tempranillo die je hoeft niet met iets mee te nemen. Op de bruiloft van een vriend.
Primair rood van kleur met violet. Geuren van bessen. In de mond is warm, dicht.
Meer zien
Henrick Plettenburg
Pago del los Capellanes Joven Tempranillo 2017

Andere producten van hetzelfde wijnhuis