Trends:

Rioja

Raiza Reserva 2015

75cl Inhoud

15,25€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2015 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Rioja (La Rioja, Spanje)
Wijnkelder: Vicente Gandia
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Vicente Gandia produceert deze Raiza Reserva 2015 , een wijn rode met herkomstaanduiding Rioja geoogst in 2015. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Bereiding van Raiza Reserva 2015

Raiza Reserva 2015

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: robijnrode kleur met bakstenen tinten kleur.
 • Neus: Aroma's balsem en vanille en leer.
 • Mond: Silky met minerale noten die veel finesse en structuur te geven.

APPELLATIE: Rioja

WIJNGAARD: Vicente Gandia

GRAPES: 100% TEMPRANILLO

VEROUDERING: Vergrijzing in vaten van Amerikaanse en Franse eik gedurende 24 maanden. De verfijning in de fles is een minimum van 18 maanden.

VOORVOORBEREIDING: De druiven worden handmatig verzameld en de beste Tempranillo korrels worden geselecteerd. Gisting plaatsvindt bij een gecontroleerde temperatuur.

WIJNSUGGESTIE: Aanbevolen met rood vlees, wild en oude kazen.

TEMPERATUUR: 17 ° - 18 ° CALCOHOL: 13%

Meer zien

Het wijnhuis

Vicente Gandia

Vicente Gandia

Vicente Gandía is een eeuwenoude wijnmakerij die in 1885 in Valencia werd gesticht en momenteel wordt bestuurd door de 4e generatie van de familie Gandía. Blijft trouw aan zijn basiswaarden, draagt ​​bij aan de vooruitgang en het welzijn van de samenleving door in te zetten op kwaliteit en innovatie, zonder de wijntraditie waarvan het erfgenaam is te vergeten.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Raiza Reserva 2015

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Raiza Reserva 2015:Waarderen Raiza Reserva 2015:

4 /5

De Rioja Raiza Reserva wordt van Tempranillo druiven gemaakt die handmatig zijn geoogst. De vinificatie heeft plaats gevonden bij 26 graden. Daarna volgde lagering in Amerikaans en Frans eiken vaten gedurende 24 maanden en tot slot nog flesrijping voor 18 maanden. Na in totaal drie en een half jaar wordt deze Reserva op de markt gebracht. De wijn heeft een ontwikkelde rode kleur en een geur van lichte kruidigheid en vanille. De smaak is intens, een beetje zwoel met aardse tonen en een fijne afdronk.
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Raiza Reserva 20152011

4/5

De oogst gebeurt handmatig in de tweede helft van september. Om deze wijn een selectie van de beste Tempranillo uit Rioja wordt gemaakt te maken. Gecontroleerde gisting bij 26º en rijping in Amerikaanse en Franse eik gedurende 12 maanden. Zijn verfijning in de fles ten minste 6 maanden.
Meer zien
Eligetuvino.com