Trends:

Rosso Di Montalcino

Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016

75cl

Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016

29,66€ 25,41€
25,41€ 29,66€
Winkel: Vinello NL (Duitsland) Estimated delivery: 5 - 9 dagen
Verzendkosten: 12,99€

-14%

Kenmerken

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Rosso Di Montalcino (Toscane, Italië)
Wijnkelder: Col d'Orcia
Volume: 75cl
Bio:
Druiven: Prugnolo Gentile, Sangiovese
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 15%
Col d'Orcia produceert Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016 (25,41€), een wijn rode met herkomstaanduiding Rosso Di Montalcino op basis van sangiovese en prugnolo gentile druiven uit 2016 en met 15º alcoholgehalte. Een wijn rode beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016

Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016 (Prugnolo Gentile en Sangiovese)

PROEFNOTITIES:

  • View: in het prachtige glas diepe robijnrode met paarse reflecties.
  • Neus: Waargenomen rijp rood fruit aroma's met geroosterde smaken en hints van vanille vrijgegeven door de eik.
  • Mond: De smaak is krachtig, met goed geïntegreerde tannines presenteren, met een lange afdronk.

APPELLATIE: Rosso di Montalcino.

WIJNGAARD: Col d'Orcia.

GRAPES: Prugnolo Gentile, Sangiovese.

VEROUDERING: Vergrijzing in vaten (eik Allier, Fontainebleau en Blois) voor meer dan een jaar.

VOORVOORBEREIDING: middellange in kort en breed tanks bij een temperatuur gecontroleerde Maceration nooit hoger zijn dan 28 ° C, om vers fruit en een lange levensduur te behouden. Twee uitstulpingen dagelijks in combinatie met 2 délestains in de derde en vijfde dag van fermentatie geeft efficiënte extractie, maar gevoelig kleur en tannine.

WIJNSUGGESTIE: Ideaal met vlees, gevogelte en kazen.

TEMPERATUUR: 16-18 ° C

ALCOHOL: 15%

Meer zien

Reviews van Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016

4

2 klantbeoordelingen
  • 5
    0
  • 4
    2
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016:Waarderen Col d'Orcia la Banditella Rosso di Montalcino Bio 2016:

4 /5

PROEFNOTITIES:View: in het prachtige glas diepe robijnrode met paarse reflecties.Neus: Waargenomen rijp rood fruit aroma's met geroosterde smaken en hints van vanille vrijgegeven door de eik.Mond: De smaak is krachtig, met goed geïntegreerde tannines presenteren, met een lange afdronk.APPELLATIE: Rosso di Montalcino.WIJNGAARD: Col d'Orcia.GRAPES: Prugnolo Gentile, Sangiovese.VEROUDERING: Vergrijzing in vaten (eik Allier, Fontainebleau en Blois) voor meer dan een jaar.VOORVOORBEREIDING: middellange in kort en breed tanks bij een temperatuur gecontroleerde Maceration nooit hoger zijn dan 28 ° C, om vers fruit en een lange levensduur te behouden. Twee uitstulpingen dagelijks in combinatie met 2 délestains in de derde en vijfde dag van fermentatie geeft efficiënte extractie, maar gevoelig kleur en tannine.WIJNSUGGESTIE: Ideaal met vlees, gevogelte en kazen.TEMPERATUUR: 16-18 ° CALCOHOL: 15%
Meer zien
,

4 /5

Ik rook aan eiken. In vergelijking met andere Rosso Di Montalcino was het ruw.
Niet de moeite waard.
Meer zien
,

Andere producten van hetzelfde wijnhuis