Trends:

Spanje

Amazona Rum

70cl Inhoud

Amazona Rum

23,36€
23,36€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Estimated delivery: 9 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Je hoort vast graag dat…

Vooral deze Amazona Ron is het product van de bevorderde uitwisseling door economische relaties tussen Mallorca en Cuba in de zeventiende eeuw. Sindsdien wordt Amazona Ron op traditionele wijze op Mallorca gemaakt, gebaseerd op een lang proces van maceratie van fruit en andere kruiden van de Balearen in suikerrietalcohol.

Zodoende is deze Mallorcaanse rum, met een hoog alcoholpercentage, geliefd door fans vanwege de intense en zoete smaak die niet te overdreven is. De balans tussen het pittige en fruitige en een opmerkelijke lengte in de mond, waardoor het in onze herinnering blijft hangen, zijn andere kenmerken van deze ongewone en speciale rum.

Geniet ervan in de traditionele "rebentat" koffie van Mallorca (een combinatie die in geen enkele bar op het eiland te missen is), een traditie die volgens sommigen teruggaat tot de jaren van de Cubaanse oorlog, toen soldaten rum of cognac toevoegden aan hun koffie om meer corajillo (moed) in de strijd te hebben.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Limsa
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 53%
Land: Spanje

Omschrijving van Amazona Rum

Amazona Rum

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: De Amazona Rum heeft een intense robijnrode kleur.
 • Neus: Nota's van zwarte chocolade en karamel.
 • Smaak: Het heeft een zoete en rokerige entree met een zeer sterke smaak.

PRODUCER: Limsa. Dit bedrijf werd geboren in 1860 in Sa Cabaneta (gemeente Marratxí, Mallorca) uit de handen van de familie Canellas. Zij zijn eigenaar van een lange traditie van meer dan 150 jaar in de voorbereiding van anijs, likeuren en rum. In de loop der decennia gestreepte andere families bij elkaar en vormden het merk "Limsa". Een groot deel van haar producten is ontstaan ​​in de handel met de Amerikaanse koloniën, waar de anijs en brandy werden geëxporteerd. Later kwamen ze naar Mallorca waar ze werden verbruikt en had een vrij hoge vraag. Zo werden ze geboren geesten als Cremadillo Valls, 65 Cane rum Rossa AMAZONA.

LAND: Spanje

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit traditionele drank werd geboren in de zeventiende eeuw, is het resultaat van de handel tussen Cuba, Dominicaanse Republiek, Puerto Rico en Mallorca. De ontwikkeling is gebaseerd op een lang proces van maceratie van exotische vruchten en typische van het eiland, suikerriet alcohol en suiker gekarameliseerde kruiden. Deze combinatie resulteert in een rum zoete unieke en intense smaak die alleen of met koffie (carajillo) kan worden genoten.

ALCOHOL: 53%

Meer zien

Reviews van Amazona Rum

4.4

6 klantbeoordelingen
 • 5
  3
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Amazona Rum:Waarderen Amazona Rum:

5/5

doet wat het zegt op het etiket.
Meer zien,

Amazona Rum

5 /5

Echt lekker
Meer zien
,

5 /5

Product eerste klas service eerste klasse graunline weer gebruiken
Meer zien
,