Trends:

Spanje

Arehucas Carta Oro

70cl

Arehucas Carta Oro

14,50€
14,50€
Winkel: Luxurious Drinks Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 7 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Destilerías Arehucas
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Spanje
Rijping: Goud
Soort Rum: Zoete Rum
Arehucas Carta Oro (14,50€): een rum Zoete rum van distilleerderij Destilerías Arehucas vervaardigd in Spanje en waarvan het alcoholgehalte 37.5º is.

Beschrijving van Arehucas Carta Oro

Arehucas Carta Oro

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Arehucas Carta Oro heeft een lichtbruine kleur met gouden accenten.
 • Aroma: evenwichtig goed neus, met aantekeningen van snuiftabak zoet, een beetje vanille, enkele sporen van eikenhout en rokerige sfeer.
 • Smaak: zoet in de mond, met noten van vanille en een aantal sporen van chocolade. De finish is middelgroot, met een licht metalen nasmaak en snuif.

PRODUCER: Arehucas distilleerderijen.

LAND: Spanje.

DETAILS VAN DE VERWERKING: montage en gedistilleerd op de Canarische Eilanden, is deze rum vervaardigd in een van de meest moderne faciliteiten met meerdere kolommen stills. Beschouwd als een van de beste, zo niet de beste, Spaanse rum, neemt het gehele productieproces plaats in de distilleerderij, vanaf de oogst van suikerriet te bottelen. Deze rum wordt zorgvuldig gerijpt in eiken vaten voor een jaar, rekening houdend met alle smaken en aroma's te mengen en op te lossen en het afdrukken van de geest met een rokerige karakter. Perfect om te worden geserveerd met een paar ijsblokjes en een schijfje citroen voor een verfrissend drankje. De zeer aromatische karakter van deze geest is ook populair onder banketbakkers en huisvrouwen, hun gebruik als een ingrediënt in vele taarten en desserts worden.

ALCOHOL: 37,5%

Meer zien

Reviews van Arehucas Carta Oro

4.2

17 klantbeoordelingen
 • 5
  3
 • 4
  14
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Arehucas Carta Oro:Waarderen Arehucas Carta Oro:

5/5

Het is heerlijk. Ik mis het. 3 ijsblokjes en een fles cola.
Meer zien,

The elixir of life!

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Arehucas Carta Oro heeft een lichtbruine kleur met gouden accenten.Aroma: evenwichtig goed neus, met aantekeningen van snuiftabak zoet, een beetje vanille, enkele sporen van eikenhout en rokerige sfeer.Smaak: zoet in de mond, met noten van vanille en een aantal sporen van chocolade. De finish is middelgroot, met een licht metalen nasmaak en snuif.PRODUCER: Arehucas distilleerderijen.LAND: Spanje.DETAILS VAN DE VERWERKING: montage en gedistilleerd op de Canarische Eilanden, is deze rum vervaardigd in een van de meest moderne faciliteiten met meerdere kolommen stills. Beschouwd als een van de beste, zo niet de beste, Spaanse rum, neemt het gehele productieproces plaats in de distilleerderij, vanaf de oogst van suikerriet te bottelen. Deze rum wordt zorgvuldig gerijpt in eiken vaten voor een jaar, rekening houdend met alle smaken en aroma's te mengen en op te lossen en het afdrukken van de geest met een rokerige karakter. Perfect om te worden geserveerd met een paar ijsblokjes en een schijfje citroen voor een verfrissend drankje. De zeer aromatische karakter van deze geest is ook populair onder banketbakkers en huisvrouwen, hun gebruik als een ingrediënt in vele taarten en desserts worden.ALCOHOL: 37,5%
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Arehucas Carta Oro :
- Kleur: amber goud.
- Neus: subtiele noten van vanille, karamel.
- Smaak: round, full-bodied, met zoetheid in de mond en een beetje kruiden, elegant.

PRODUCER: Distilleerderij Arehucanas.
LAND: Spanje.

ALCOHOL: 37,5%
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Golden Charter Arehucas Ron heeft een gouden kleur.
- Geur: Aroma is licht, maar goed gedefinieerd, goed uitgebalanceerd.
- Smaak: Smaak zeer fijn en aangenaam.
ALCOHOL: 37,5% Vol
LAND: Spanje
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij