Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Puerto Rico

Bacardi Carta Blanca 1.5L

1.5L

Bacardi Carta Blanca 1.5L

37,21€
37,21€
Winkel: GrauOnline NL (Spanje) Geschatte levering: 5 - 10 dagen (weekdagen)
Verzendkosten: 16,95€

Mooi om te weten...

Het kostte de oprichter van Bacardi, Don Facundo Bacardí Massó, tien jaar om het recept te perfectioneren voor Bacardi Carta Blanca, soms ook wel bekend staand als Bacardi Superior. Bacardi Carta Blanca wordt tegenwoordig beschouwd als een kenmerkende sterke drank, de perfecte witte rum om in cocktails te gebruiken. Deze klassieke witte rum wordt gerijpt in vaten van wit eikenhout en met houtskool behandeld om de zachtheid te verkrijgen waar Bacardi bekend om staat.

Het Bacardi-rumbedrijf is al sinds de oprichting in 1862 eigendom van een familiebedrijf. Het wordt nu gerund door de zevende generatie van de Bacardi-familie en heeft in de loop der jaren veel succes gehad, mogelijk dankzij de vleermuis die op elke fles Bacardi staat weergegeven. De iconische zwarte vleermuismascotte werd geïnspireerd op de vleermuizen die de dakspanten van de eerste Bacardi-distilleerderij bevolkten. In Cuba symboliseren deze wezens geluk, een goede gezondheid en voorspoed.

Probeer Bacardi Carta Blanca een in een klassieke cocktail om ze die speciale touch te geven die alleen een authentieke Cubaanse rum kan bieden. Daiquiris, mojitos, piña colada's en Cuba Libres profiteren allemaal van het gebruik van deze fijne witte rum die niet overheerst zoals gin of zich verschuilt achter de andere smaken zoals vodka. Bacardi Carta Blanca kan zijn mannetje staan en toch het podium delen met de andere smaken eromheen. Als u zin heeft in iets hartigs, probeer het dan eens met pittig eten of zeevruchten. Het is ook een uitstekende combinatie voor desserts, zowel erin als ernaast.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Bacardi Martini Production
Inhoud: 150cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Puerto Rico
Rijping: Wit
Soort Rum: White

Beschrijving van Bacardi Carta Blanca 1.5L

Bacardi Carta Blanca 1.5L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Bacardi Carta Blanca 1.5L is gepolijst transparantie klassieke witte rum, hoewel de aantrekkelijke fles geeft een elegant en fris schaduw van lichtgroen naar de lekkage.
 • Aroma: Een sterke geur met noten van amandel, abrikoos en vanille.
 • Smaak: droog, zacht, fruitig en zacht in de mond, met aromatische en delicate aroma's van gras, marsepein, eiken en vanille.

PRODUCER: Bacardi Martini Production, dat deel uitmaakt van Bacardi Limited groep van bedrijven. Bacardi Limited, opgericht in 1862, is het grootste bedrijf in het bestaan ​​bekend alcoholische dranken, met een portefeuille van meer dan tweehonderd merken en labels. Echter, het is natuurlijk het meest bekend om zijn witte rum met dezelfde naam. Ron Bacardi heeft vele honderden onderscheidingen voor kwaliteit en productprofiel gewonnen, dus het is de producent van de meest bekroonde rum in de wereld.

LAND: Puerto Rico

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Facundo Bacardi Masso werkte als een wijnhandelaar in Sitges, Spanje, voordat emigreren naar Cuba in 1830. Ron was zo rauw, niet een lekker drankje. Facundo experiment, met behulp van een eigen giststam wordt nog steeds gebruikt, waardoor rum zijn smaakprofiel. Hij ontwikkelde ook technieken ron-kool filtratie ter verwijdering van verontreinigingen en veroudering in eiken vaten om de smaak te verzachten. Dit alles leidde tot de eerste witte of heldere rum, die niet verdwijnt overheerst dus perfect mengen met mixer.

ALCOHOL: 37,5%

Meer zien

De producent

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

In Bacardi Martini hebben we bereikt met onze portfolio van premium merken, een plaats van voorrecht in de drank industrie, en we hebben zorgvuldig opgebouwde ons erfgoed van kwaliteit, prestige en creativiteit.

Meer over de producent

Reviews van Bacardi Carta Blanca 1.5L

4 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  2
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bacardi Carta Blanca 1.5L:Waarderen Bacardi Carta Blanca 1.5L:

4.5/5

Awesome
Meer zien,

Bacardi 1.5L

4 /5

- After 23 years of experimentation, Don Facundo Bacardi set the standard for all future premium white rum. Established in 1862 in Santiago de Cuba Bacardi Superior Rum became the world's first premium aged white rum. To produce such a superior spirit Don Facundo combined the best of dark spirits production techniques (ageing and blending) with his pioneering filtration process (charcoal filtration, now used by other white spirits) to create the perfectly balanced mixing rum that neither overpowers nor disappears in your drink.
- Due to Bacardi Superior Rum's perfectly balanced taste it was used by cocktail pioneers as the principle ingredient in the birth of the world's best known rum cocktails including the Mojito (1860s), later featured in the 1931 book called Cuban Cookery, the Daiquiri (1896), the Cuba Libre (1900) and the Bacardi Cocktail TM (1917).
- Despite Bacardi rum and Coke being the world's most asked for branded spirit and mixer combination, its unique flavour is also great served over ice with a squeeze of lime and the mixer of your choice - orange juice, lime & soda, ginger ale or cranberry juice.
Meer zien
,

4.5 /5

Zeer goed
Meer zien
,

Bacardi 1.5L

3 /5

Mittelklasse Rum ,gut zum Mixen
Meer zien
,

Bacardi 1.5L

Andere producten van dezelfde distilleerderij