Trends:

Puerto Rico

Bacardi (Carta Blanca) 3L

3L

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Bacardi Martini Production
Volume: 300cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Puerto Rico
Bacardi Martini Production heeft deze Bacardi (Carta Blanca) 3L (89,90€) vervaardigd, een rum afkomstig uit Puerto Rico die een alcoholgehalte van 37.5º heeft.

Beschrijving van Bacardi (Carta Blanca) 3L

Bacardi (Carta Blanca) 3L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Bacardi (Carta Blanca) 3L is een heldere geest.
 • Aroma: Het toont delicate aroma's van citrus, bamboe hout, blauwe kaas, champignons en geroosterde amandelen.
 • Smaak: Het heeft een schone, droge smaak met een licht zoete smaak, toont aroma's van gekruide appel, blauwe kaas, peren, vanille, karamel en een snufje zout zwarte peper. Het heeft een lange afdronk met zwarte peper kruiden lang aanhoudende nasmaak.

PRODUCER: Bacardi

LAND: Puerto Rico

DETAILS VAN VERWERKING: Bacardi (Carta Blanca) 3L wordt geproduceerd door destillatie behulp melasse wereld verkregen. De productie begint met het mengen van melasse met water en gist gepatenteerde bedrijven, de fermentatie te starten. Het gebeurt in gesloten tanks en duurt 30 uur. Gedurende het proces wordt het reservoir geïsoleerde vanwege de warmtegevoeligheid van de giststam. Wanneer de fermentatie wordt uitgevoerd, wordt het gefermenteerde melasse in twee tanks gelijkmatig gevuld. Een deel wordt vervolgens door middel van een biertje nog aguardiente creëren en het tweede deel is nog gebracht door middel van een enorme kolom Redistillado. De twee destillaten worden vervolgens afzonderlijk gerijpt in vaten voormalige bourbon stoom worden gereinigd. Beide hebben verschillende onderdelen van aroma en de smaak van het hout tijdens het verouderingsproces periode van ten minste één jaar. Wanneer de rijping voorbij is, de kool destillaten gefiltreerd en gemengd volgens het recept van het bedrijf.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

De producent

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

In Bacardi Martini hebben we bereikt met onze portfolio van premium merken, een plaats van voorrecht in de drank industrie, en we hebben zorgvuldig opgebouwde ons erfgoed van kwaliteit, prestige en creativiteit.

Meer over de producent

Reviews van Bacardi (Carta Blanca) 3L

 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0

Andere producten van dezelfde distilleerderij