Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Puerto Rico

Bacardi Carta Blanca 3L

3L

Bacardi Carta Blanca 3L

61,90€
61,90€
Winkel: Urban Drinks NL Geschatte levering: 1 - 3 dagen (weekdagen)
Verzendkosten: 9,90€

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Bacardi Martini Production
Inhoud: 300cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Puerto Rico
De distilleerderij Bacardi Martini Production heeft een Bacardi Carta Blanca 3L (61,90€) gecreëerd, een rum vervaardigd in Puerto Rico met 37.5º alcohol. 0 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Bacardi Carta Blanca 3L bij Drinks&Co.

Beschrijving

Bacardi Carta Blanca 3L

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: Bacardi Carta Blanca 3L is een heldere geest.
  • Aroma: Het toont delicate aroma's van citrus, bamboe hout, blauwe kaas, champignons en geroosterde amandelen.
  • Smaak: Het heeft een schone, droge smaak met een licht zoete smaak, toont aroma's van gekruide appel, blauwe kaas, peren, vanille, karamel en een snufje zout zwarte peper. Het heeft een lange afdronk met zwarte peper kruiden lang aanhoudende nasmaak.

PRODUCER: Bacardi

LAND: Puerto Rico

DETAILS VAN VERWERKING: Bacardi Carta Blanca 3L wordt geproduceerd door destillatie behulp melasse wereld verkregen. De productie begint met het mengen van melasse met water en gist gepatenteerde bedrijven, de fermentatie te starten. Het gebeurt in gesloten tanks en duurt 30 uur. Gedurende het proces wordt het reservoir geïsoleerde vanwege de warmtegevoeligheid van de giststam. Wanneer de fermentatie wordt uitgevoerd, wordt het gefermenteerde melasse in twee tanks gelijkmatig gevuld. Een deel wordt vervolgens door middel van een biertje nog aguardiente creëren en het tweede deel is nog gebracht door middel van een enorme kolom Redistillado. De twee destillaten worden vervolgens afzonderlijk gerijpt in vaten voormalige bourbon stoom worden gereinigd. Beide hebben verschillende onderdelen van aroma en de smaak van het hout tijdens het verouderingsproces periode van ten minste één jaar. Wanneer de rijping voorbij is, de kool destillaten gefiltreerd en gemengd volgens het recept van het bedrijf.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

De producent

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

In Bacardi Martini hebben we bereikt met onze portfolio van premium merken, een plaats van voorrecht in de drank industrie, en we hebben zorgvuldig opgebouwde ons erfgoed van kwaliteit, prestige en creativiteit.

Meer over de producent

Reviews van Bacardi Carta Blanca 3L

0 klantbeoordelingen

Andere producten van dezelfde distilleerderij