Trends:

Puerto Rico

Bacardi Gold 1L

1L

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Je hoort vast graag dat…

Don Facundo Bacardi creëerde zijn beroemde Bacardi-rum in Santiago de Cuba, na jaren van moeizame experimenten. In 1862 richtte hij Bacardi and Company op, samen met de twee symbolen die het merk beroemd maakten: een vleermuis en een kokosnoot. Het bedrijf was een revolutie in de productie van rum met hun voortreffelijke, zorgvuldig gerijpte en zeer lichte rum.

Wist u dat er meer dan 14 verschillende rums met een leeftijd van tussen de drie en vijf jaar nodig zijn om Ron Bacardi Oro te maken? Het is een premium gouden rum, die een high-end smaakprofiel biedt, voor veeleisende fijnproevers. In Bacardi Oro Rum zijn de best bewaarde geheimen de rijpingstechnieken en kolenrijping, uitgevonden door Don Facundo Bacardi, die rum zijn speciale aroma en smaak geven.

Het bedrijf Bacardi onderging veel veranderingen vanaf het moment dat hij het eiland na de Cubaanse revolutie moest verlaten. Hoewel verbannen, begonnen familieleden aan de taak om het bedrijf buiten Cuba opnieuw op te bouwen. In de jaren zestig werden faciliteiten geopend in Brazilië, de Bahama's en Canada om aan de groeiende vraag naar Bacardi-rum te voldoen. In de opeenvolgende uitbreidingen werd een rumdistributie- en exportbedrijf opgericht in New York en werden distilleerderijen opgericht in New York, Mexico en Puerto Rico. Het prestige en de kwaliteit van het merk slaagden erin alle obstakels te overwinnen en in de jaren 70 bleef het bedrijf groeien met nieuwe faciliteiten in Spanje, Panama en Bermuda.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Bacardi Martini Production
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Puerto Rico
Rijping: Goud
Soort Rum: Zoete Rum

Beschrijving van Bacardi Gold 1L

Bacardi Gold 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Bacardi Oro Superior 1L een amberkleur,
 • Geur: met hints van vanille en een balans van walnoten, kruiden en tropische vruchten op een subtiele achtergrond van eikenhout.
 • Mond: rijp en zacht,

VOORBEREIDING: verkregen uit verschillende rum van verschillende leeftijden 3 tot 5 jaar.

PRODUCER: Bacardi Martini Productie

Meer zien

De producent

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

In Bacardi Martini hebben we bereikt met onze portfolio van premium merken, een plaats van voorrecht in de drank industrie, en we hebben zorgvuldig opgebouwde ons erfgoed van kwaliteit, prestige en creativiteit.

Meer over de producent

Reviews van Bacardi Gold 1L

4

10 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  10
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Bacardi Gold 1L:Waarderen Bacardi Gold 1L:

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Bacardi Oro Superior 1L een amberkleur,Geur: met hints van vanille en een balans van walnoten, kruiden en tropische vruchten op een subtiele achtergrond van eikenhout.Mond: rijp en zacht,VOORBEREIDING: verkregen uit verschillende rum van verschillende leeftijden 3 tot 5 jaar.PRODUCER: Bacardi Martini Productie
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:

- Kleur: Ron Bacardi Carta Oro 1L is amberkleurig.
- Neus: De neus heeft zoete bananen en witte peper aroma.
- Mond: In de mond is soepel en wendbaar, dat uitkomt in een medium droge smaak. Volle met aroma's van karamel, groene banaan, kaneel en roze peper. Eindigt met een lange en droge smaak met een vleugje eikenhout.

PRODUCENT: Bacardi Martini Productie
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Bacardi Gold 1L is oranje
- Geur: zacht en glad, met impressies van vanille en een balans van walnoten,
- Mond: kruiden en tropische vruchten op een subtiele achtergrond van eiken

LAND: Puerto Rico
Meer zien
,

Bacardi Oro 1L

Andere producten van dezelfde distilleerderij