• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Bacardi Gold 1L

Bacardi Martini Production (Rum)

23,99€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

143,94€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

287,88€ + 9,95€ Verzending (10 dagen)

23,99/stuk

Verzending: Fruendus

Je ontvangt 0.32 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

You will like to know that...

Don Facundo Bacardi creëerde zijn beroemde Bacardi-rum in Santiago de Cuba, na jaren van moeizame experimenten. In 1862 richtte hij Bacardi and Company op, samen met de twee symbolen die het merk beroemd maakten: een vleermuis en een kokosnoot. Het bedrijf was een revolutie in de productie van rum met hun voortreffelijke, zorgvuldig gerijpte en zeer lichte rum.

Wist u dat er meer dan 14 verschillende rums met een leeftijd van tussen de drie en vijf jaar nodig zijn om Ron Bacardi Oro te maken? Het is een premium gouden rum, die een high-end smaakprofiel biedt, voor veeleisende fijnproevers. In Bacardi Oro Rum zijn de best bewaarde geheimen de rijpingstechnieken en kolenrijping, uitgevonden door Don Facundo Bacardi, die rum zijn speciale aroma en smaak geven.

Het bedrijf Bacardi onderging veel veranderingen vanaf het moment dat hij het eiland na de Cubaanse revolutie moest verlaten. Hoewel verbannen, begonnen familieleden aan de taak om het bedrijf buiten Cuba opnieuw op te bouwen. In de jaren zestig werden faciliteiten geopend in Brazilië, de Bahama's en Canada om aan de groeiende vraag naar Bacardi-rum te voldoen. In de opeenvolgende uitbreidingen werd een rumdistributie- en exportbedrijf opgericht in New York en werden distilleerderijen opgericht in New York, Mexico en Puerto Rico. Het prestige en de kwaliteit van het merk slaagden erin alle obstakels te overwinnen en in de jaren 70 bleef het bedrijf groeien met nieuwe faciliteiten in Spanje, Panama en Bermuda.

Kenmerken · Bacardi Gold

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Bacardi Martini Production
Volume: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 40%
Land: Puerto Rico
Soort Rum: Zoete Rum

Beschrijving · Bacardi Martini Production

Bacardi Gold 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Bacardi Oro Superior 1L een amberkleur,
 • Geur: met hints van vanille en een balans van walnoten, kruiden en tropische vruchten op een subtiele achtergrond van eikenhout.
 • Mond: rijp en zacht,

VOORBEREIDING: verkregen uit verschillende rum van verschillende leeftijden 3 tot 5 jaar.

PRODUCER: Bacardi Martini Productie

Bacardi Martini Production

In Bacardi Martini hebben we bereikt met onze portfolio van premium merken, een plaats van voorrecht in de drank industrie, en we hebben zorgvuldig opgebouwde ons erfgoed van kwaliteit, prestige en creativiteit. Onze unieke nadruk op kwaliteit begon in Santiago de Cuba in 1862, toen oprichter Don...

Bacardi Martini Production Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Bacardi Gold 1L

Gourmet En Casa TCM

Gepubliceerd op 14.23

4/5

Bacardi Oro 1L

Om te weten en begrijpen van de geschiedenis van deze grote rum, moeten we per se terug te gaan meer dan 180 jaar terug in de tijd, meer bepaald Sitges (Barcelona), waar de Don Facundo Bacardi Masso, het huis verlaat en laat alles achter om naar Cuba, met slechts 15 jaar oud. De zoon van een wijnhandelaar, ver van huis en zeer jong, maar met een zeer duidelijke ideeën, kort na de komst naar Cuba opent zijn bedrijf in de verkoop van Europese geesten, met de droom van een dag zorgen voor een unieke drankje , geraffineerde en verfijnde smaak op basis van adel en burgerij van de tijd. Na een reeks van natuurrampen, wordt uw bedrijf ontslagen in 1852 na een cholera-epidemie in dit jaar. Failliet en failliet, Don Facundo nooit liet zijn armen en na het investeren al het geld van zijn geliefde vrouw Doña Amalia Bacardi verwierf een distilleerderij in Santiago de Cuba en in 1862, richtte het Bacardi bedrijf. In datzelfde jaar, Doña Amalia ontdekt dat een kolonie vleermuizen leeft in de distilleerderij. In lokale tradities, is de vleermuis gewaardeerd als een symbool van optimisme en wijsheid, terwijl in het voormalige thuisland van Don Facundo, symboliseert een goede gezondheid, geluk en eenheid van het gezin. Dit wetende, de familie Bacardi beslist deze kleine dieren te steunen als een symbool, en een groot deel van de bevolking analfabeet tijd voor dan het symbool was perfect, gemakkelijk symbool te herkennen en te onthouden. Kort na, mensen waren overal te praten, de nieuwe rum van de vleermuis. Sindsdien zijn alle Bacardi producten hebben de officiële embleem van het bedrijf en met ongeveer een geschiedenis bijna 150-jaar, de vleermuis is een van de meest bekende merken wereldwijd.
amber. Neus snoep, groene banaan en witte peper geur. De entree is soepel en lenig dat in een middelgrote droge mond stroomt. Full body met aroma's van karamel, groene banaan, kaneel en roze peper. Het eindigt met een lange droge smaak en een vleugje eik.

Meer meningen over Bacardi Gold 1L

Boudewijn van den Broek

Gepubliceerd op 10.31

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Bacardi Oro Superior 1L een amberkleur,Geur: met hints van vanille en een balans van walnoten, kruiden en tropische vruchten op een subtiele achtergrond van eikenhout.Mond: rijp en zacht,VOORBEREIDING: verkregen uit verschillende rum van verschillende leeftijden 3 tot 5 jaar.PRODUCER: Bacardi Martini Productie
Floortje van der Wissel

Gepubliceerd op 11.33

4 /5

PROEFNOTITIES:

- Kleur: Ron Bacardi Carta Oro 1L is amberkleurig.
- Neus: De neus heeft zoete bananen en witte peper aroma.
- Mond: In de mond is soepel en wendbaar, dat uitkomt in een medium droge smaak. Volle met aroma's van karamel, groene banaan, kaneel en roze peper. Eindigt met een lange en droge smaak met een vleugje eikenhout.

PRODUCENT: Bacardi Martini Productie
Adrie De Marest

Gepubliceerd op 10.04

4 /5

Bacardi Oro 1L

PROEFNOTITIES:
- Kleur: Bacardi Gold 1L is oranje
- Geur: zacht en glad, met impressies van vanille en een balans van walnoten,
- Mond: kruiden en tropische vruchten op een subtiele achtergrond van eiken

LAND: Puerto Rico

Samenvatting van beoordelingen

(10 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  10
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 10 comments »

Top aanbiedingen Rum