Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Puerto Rico

Bacardi Limón 1L

1L

Bacardi Limón 1L

17,90€
17,90€
Winkel: Urban Drinks NL Prijzen in andere winkels Geschatte levering: 1 - 3 dagen (weekdagen)
Verzendkosten: 9,90€

Mooi om te weten...

Een van de bekendste rums ter wereld, Bacardi, werd in 1862 in Cuba opgericht. De opvallende zwarte vleermuis op het etiket staat symbool voor het succes van het merk, aanvankelijk gekozen vanwege het grote aantal fruitvleermuizen dat in de spanten van de eerste distilleerderij van het merk leefde. Deze "rum van de vleermuis", zoals het in Cuba bekend staat, wordt nu gerund door de zevende generatie van zijn familie, en bleef een familie-instituut vanaf de oprichting door Don Facundo Bacardí Massó.

Bacardi Limón is een van de gearomatiseerde versies uit de beroemde Bacardi-rumlijn. Om het te maken wordt een klassieke witte rum doordrenkt met de volledige verzameling citrusvruckten: citroen, limoen en grapefruit. Het is om deze reden dat het Bacardi Limón werd genoemd, wat het Spaanse woord voor citroen is. Nadat de essences van citrus zijn toegevoegd, wordt Bacardi Limón vervolgens een jaar gerijpt om de smaken samen te laten smelten tot een perfecte citroencombinatie.

Open een fles Bacardi Limón en u wordt verwelkomd door de geur van frisse, scherpe citrus. Dit wordt dan gevolgd door de combinatie van smaken van citrus en rum in het glas. Mix zelf op een zomerse middag een verfrissende rumlimonade of voeg Bacardi Limón toe aan een ander drankje om dat verfrissende vleugje citroen toe te voegen. Pak een fles Bacardi Limón en voeg wat zonneschijn toe aan uw glas.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Bacardi Martini Production
Inhoud: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 32%
Land: Puerto Rico

Beschrijving van Bacardi Limón 1L

Bacardi Limón 1L

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: Hoewel Bacardi Limón 1L gearomatiseerd, geen extra kleurstof toegevoegd. Hierdoor de drank is niet helemaal duidelijk.
  • Aroma: Zoals de naam al aangeeft, de primaire aroma van deze drank is citroen en citrus licht. ervaren drinkers kunnen tonen van kruiden merken ook.
  • Smaak: De primaire smaken in deze heerlijke citroen likeur zijn vooral met andere likt grapefruit en limoen fruit. Net als bij de geur, wanneer gedronken nette, drinkers kan ook opvallen dat sommige kruiden rum klassiekers. Zoals vermeld, kan drinkers dit alleen hebben, met ijs of in mixdrankjes vaak gebruik van alcohol citrussmaak.

PRODUCTIE: De Bacardi distilleerderij geopend voor de eerste keer in Cuba in 1862. Het werd opgericht door Don Facundo Bacardi Mosso. In de komende decennia, het bedrijf opende distilleerderijen in landen verspreid over Noord- en Zuid-Amerika. In 1995, Bacardi lanceerde haar Bacardi Limon in de Verenigde Staten. Sinds 1992 heeft het bedrijf genoemd Bacardi Limited. heeft momenteel een aantal andere merken van alcoholische dranken, met inbegrip van Grey Goose, Dewar en Eristoff.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Terwijl Bacardí niet hun handel geheimen over hoe rum is gemaakt onthullen, we weten wat traditioneel gedaan. Traditioneel wordt suikerriet gebruikt om de basis voor deze alcohol te maken. Dan kruiden en aroma's toe te voegen ze. In dit geval kan of citroensap of citroenschil de primaire smaak hebben verstrekt.

ALCOHOL 35%

Meer zien

De producent

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

In Bacardi Martini hebben we bereikt met onze portfolio van premium merken, een plaats van voorrecht in de drank industrie, en we hebben zorgvuldig opgebouwde ons erfgoed van kwaliteit, prestige en creativiteit.

Meer over de producent

Reviews van Bacardi Limón 1L

0 klantbeoordelingen

Andere producten van dezelfde distilleerderij