Welkom bij Drinks&Co

Je moet ouder zijn dan 18 jaar om deze website te bezoeken.

Voer alsjeblieft je geboortejaar in.

Drink met mate

Je account is nu klaar voor gebruik.

Jouw gegevens worden correct opgeslagen

Puerto Rico

Bacardi Razz Raspberry 1L

1L

Bacardi Razz Raspberry 1L

25,52€
25,52€
Winkel: Luxurious Drinks Prijzen in andere winkels Geschatte levering: 6 - 8 dagen (weekdagen)
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 6 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Mooi om te weten...

Bacardi is voor het eerst in 1862 gemaakt in Cuba en is een premium rum die over de hele wereld bekend staat om zowel zijn kwaliteit als de iconische vleermuis die te vinden is op zijn label. Deze kleine zwarte vleermuis is een erfenis van het grote aantal fruitvleermuizen dat de spanten van de eerste Bacardi-distilleerderij bewoonde. De "rum van de vleermuis", zoals het in Cuba bekend staat, is een familie-instituut sinds het werd opgericht door Don Facundo Bacardí Massó. Het bevindt zich nu in handen van de zevende generatie van dezelfde familie.

De klassieke Bacardi rum is verder verbeterd met Bacardi Razz Raspberry. Deze gearomatiseerde Cubaanse rum gebruikt de heerlijke, gladde witte rum en doordrenkt deze met de scherpe smaak van citrus en de scherpe en verfrissende smaak van verse frambozen. Het eindproduct is de perfecte harmonie tussen zuurheid en zoetheid.

Geniet van Bacardi Razz Raspberry puur of als een welkome aanvulling op iedere rumcocktail. De frambozentonen zullen elke mix zoeter maken, terwijl de citrus de smaak zeker zal opfleuren. Haal het beste uit een zomermiddag door Bacardi Razz Raspberry met bessen en limonade te mixen voor een verfrissende spritz. Zorg ervoor dat u voldoende ijs bij de hand hebt om de vraag bij te houden!

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Bacardi Martini Production
Inhoud: 100cl Andere volumes
Alcoholpercentage: 32%
Land: Puerto Rico

Beschrijving van Bacardi Razz Raspberry 1L

Bacardi Razz Raspberry 1L

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: Hoewel deze drank op smaak gebracht, is er geen extra kleurstof toegevoegd. Dit maakt het duidelijk.
  • Aroma: Een frisse frambozensmaak mengt goed met zoete aroma's van melasse traditionele witte rum.
  • Smaak: Deze drank is perfect gemengd smaak framboos met de beroemde Bacardi rum smaak. Deze rum wordt meestal gemaakt uit melasse, die op zijn beurt wordt gemaakt van suikerriet. Dit geeft de drank een zoete smaak. Het heeft ook een gehalte lager dan gebruikelijk Bacardi rum, die helpt gladstrijken alcohol. Je smaakt beter wanneer gebruikt in gemengde fruitige drankjes.

PRODUCER: Ron Bacardi werd opgericht door Facundo Bacardi Masso. Hij werd geboren in Spanje, maar begon zijn distilleerderij in Cuba in 1862. Het gerucht gaat dat Bacardi was de eerste distilleerderij in de wereld voor witte rum.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Bacardi waarschijnlijk nooit doen van zijn geheime recept. Maar we weten dat sommige van de basis van hoe de witte rum wordt gemaakt. Bacardí drankjes zijn gemaakt van suikerriet gedestilleerd of melasse. Zodra de drank basis, is het tijd om de frambozensmaak toe te voegen. Aangezien dit een lager alcoholgehalte, die technisch als een likeur kan worden aangemerkt. Je zou ook kunnen winnen deze classificatie voor hun smaak en suikers.

ALCOHOL: 32%

Meer zien

De producent

Bacardi Martini Production

Bacardi Martini Production

In Bacardi Martini hebben we bereikt met onze portfolio van premium merken, een plaats van voorrecht in de drank industrie, en we hebben zorgvuldig opgebouwde ons erfgoed van kwaliteit, prestige en creativiteit.

Meer over de producent

Reviews van Bacardi Razz Raspberry 1L

0 klantbeoordelingen

Andere producten van dezelfde distilleerderij