Trends:

Venezuela

Cacique

70cl Inhoud

Cacique

19,22€
19,22€
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Je hoort vast graag dat…

Ron Cacique is een Venezolaans rummerk, opgericht in 1959. De belangrijkste reden tussen deze en de rest van de rum geproduceerd in het Caribisch gebied, was de rijping van de rum: het uitwerkingsproces van de Venezolaanse rum wordt in twee jaar uitgevoerd, waar de rest meestal in 6 maanden wordt gedaan. Ron Cacique begon hun rum te produceren met hun eigen voorraden aan suikerriet en mineraalwater. In 1961 lanceerde het bedrijf Licorerias Unidas de rum Cacique Oro op de Venezolaanse markt, geproduceerd uit de destillatiefase waaruit zeven soorten rum zijn verkregen. Gecombineerd creëren ze vervolgens de Cacique -rum. Deze speciale editie werd gelanceerd om de "Ontdekking van Amerika" te herdenken.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Destilerias Unidas
Volume: 70cl Andere volumes
75cl en 1L
Alcoholpercentage: 37.5%
Land: Venezuela
Soort Rum: Zoete Rum

Beschrijving van Cacique

Cacique

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Helder.
 • Neus: suikerriet en pure alcohol.
 • Smaak: zuiver en neutraal, maar licht zoet.

PRODUCER: National Liquor Factory (FANAL). FANAL distilleerderij is opgericht in 1850 en maakt gebruik van een hoge zuiverheid, gecertificeerd ethyl alcohol in je drankje, zodat een drinkbaarheid is 100% gegarandeerd, waardoor de kwaliteit van het product en de legitimiteit.De veelzijdige Cacique het wordt geproduceerd in het land sinds 1853 en heeft altijd de geest van de Ticos, de nationale leider, en zelfs in de 21e eeuw de meest verkochte gedistilleerde drank van Costa Rica geweest. De neutrale smaak en een uitstekende mengbaarheid zijn zeer speciale eigenschappen die de nationale drank van deze fun-loving mensen.

LAND: Costa Rica.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: pure rietsuiker gisten Guanacaste veld om een ​​Ethylbase die later volwassen te verkrijgen, 10 tot 15 jaar in eiken vaten verbrand wit. In de laatste destillatie van het neutrale en hoge zuiverheid krijgt Guaro een licht zoete smaak. daaropvolgende bottelen. Rum kan puur als een mengsel, door Lemma "Pure Life". B. genieten als een cocktail en past uitstekend bij desserts. Ook vaak vermengd met Coca Cola en citroen. Andere vormen van koolzuurhoudende dranken, grapefruit, in het bijzonder, gember en citroen gaan goed samen met Cacique .

ALCOHOL: 30%

Meer zien

De producent

Destilerias Unidas

Destilerias Unidas

Het plan van de "grote familie van DUSA" is gelegen in het majestueuze Terepaima Nationaal Park in Lara staat, in de buurt van de stad La Miel.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Cacique

4

37 klantbeoordelingen
 • 5
  3
 • 4
  33
 • 3
  1
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Cacique:Waarderen Cacique:

3.5/5

Cacique rum is ideaal voor gebruik alleen of in combinatie met frisdrank
Meer zien,

Ron Cacique

5 /5

Het is de rum drinken voortdurend. Een goedkope rum, goede kwaliteit. Als je niet al te kieskeurig bent, raad ik Cacique. Maar altijd gemengd met Coca Cola, schijfje citroen en wat citroensap om de zoete karakter van Coca Cola te breken.
Meer zien
,

Cacique Añejo Superior

5 /5

U kunt drinken op zijn eigen, of met cola. . Het is een geweldige rum.
Meer zien
,

Cacique Añejo

4 /5

uitstekende nietje rum, nooit teleur
Meer zien
,

Ron Cacique Oro

Meer zien