Trends:

Rum

Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl

50cl

26,35€ (Richtprijs)

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Rockstar Spirits
Volume: 50cl
Alcoholpercentage: 38%
Land: Guyana
Rockstar Spirits biedt ons deze Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl , een rum afkomstig uit Guyana met 38º alcohol. De klanten van Drinks&Co geven deze Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl 4 punten uit 5.

Bereiding van Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl

Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: diep amber.
 • Neus: zoete, romige karamel en gember heet.
 • Smaak: zoete, romige karamel notities uitgebalanceerd met een snuifje van steenzout met gekonfijte citroen en sinaasappelschil. specerijen toe te voegen voor koken en warm gember.

PRODUCER: Diamond Distillery

LAND: Engeland

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Twee Zwaluwen werd opgericht als een eerbetoon aan zijn oudoom, kapitein Matthew Webb Naval, de eerste man die het Engels Kanaal zwemmen en uitgegroeid tot een Victoriaanse superster. Thomas Hirst noemde dit rum door de traditionele tattoo sailor verondersteld om te helpen brengen zielen naar de hemel. Het is gemaakt met twee plantaardige en kruiden Zwaluwen.

ALCOHOL: 38%

Meer zien

Reviews van Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl:Waarderen Captn Webb's Two Swallows Candied Citrus and Salted Caramel Spiced Rum 50cl:

4 /5

- Een premium rum geproduceerd door de Diamond Distillery in Guyana doordrenkt met Gekonfijte Citrus & gezouten Caramel.
- Thomas G Hurst heeft twee zwaluwen gemaakt als een eerbetoon aan zijn beroemde voorvader kapitein Matthew Webb. De Naval Captain steeg naar wereldwijde bekendheid in 1875 toen hij de eerste man die het Engels Kanaal zwemmen. Webb overleed in 1883 wanneer het proberen te zwemmen de whirlpool Rafting op Niagra Falls.
- In Naval traditie wordt gezegd dat als een zeeman verdrinkt dan de twee zwaluwen in de tatoeage zal een zeilers ziel naar de hemel te dragen.
- RIP Captn Webb - "Nothing Great Is Easy".
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij