Flor de Caña 12 Jaren 1L

Cia. Licorera De Nicaragua (Rum)

51,80€ + 18,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

310,80€ + 22,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

621,60€ + 36,00€ Verzending (5 - 12 dagen)

51,80/stuk

Verzending: Passione Vino NL (Italië)

Je ontvangt 0.69 punten voor elk product dat je koopt

Cia. Licorera De Nicaragua produceert deze Flor de Caña 12 Jaren 1L (51,80€), een rum uit Nicaragua die een alcoholgehalte van 40º heeft. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Flor de Caña 12 Jaren 1L met 4 punten uit 5 en heeft het volgend aantal punten behaald: penin: 90.

Kenmerken · Flor de Caña 12 Jaren

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Cia. Licorera De Nicaragua
Volume: 100cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Nicaragua

Beschrijving · Cia. Licorera De Nicaragua

Flor de Caña 12 Jaren 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: roodachtig amber.
 • Geur: geparfumeerde neus van rood fruit, met hints van noten en honing.
 • Smaak: elegant en semi-zoet, met aroma's mix nougat, toffee, vanille, gebakken appel, amandel boter, honing en sherry. Finale met hints van donkere karamel, peper en hints van Burnt Oak.

PRODUCER: Flor de Caña. Uit Italië, Francisco Pellas Canessa reist naar Nicaragua, op zoek naar nieuwe horizonten. Eerst investeren in een stoomboot route, maar met het nieuws van het Panamakanaal beslist om een ​​ander project uit te voeren; Flor de Caña distilleerderij. Dus, naast de San Cristobal vulkaan, omgeven door vruchtbare grond, rijk water en hoge temperaturen, te visualiseren de perfecte locatie voor zijn distilleerderij in 1890.LAND: Nicaragua.

DETAILS van de behandeling: voor de voorbereiding van deze rum Flor de Caña 12 Jaren 1L gebruikt ingrediënten honderd procent natuurlijk. Na afloop van het malen wordt het geproduceerde suikerriet gedistilleerd zeer zuiver alcohol krijgen. De veroudering wordt uitgevoerd onder de Aged langzaam proces of langzaam verouderingsproces uitgevoerd, al twaalf jaar in Amerikaanse witte eikenhouten vaten gebruikt voor ouder bourbon whiskey alvorens te worden gebotteld.

Alcohol gehalte: 40%

Cia. Licorera De Nicaragua

Cia. Licorera De Nicaragua Gedistilleerd kopen:

Meer meningen over Flor de Caña 12 Jaren 1L

Cees Hartogs

Gepubliceerd op 14.35

4 /5

Flor de Caña 12 Years 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Amber met roodachtige hoogtepunten.
 • Neus: Balanced en complex met hints van karamel, noten, vanille en kaneel.
 • Smaak: Elegant en goed gestructureerd, die enveloppen noten van nougat, amandel boter, honing en hazelnoten en een laatste snoepje ontstaan.

PRODUCER: Rum "Centenario" 12 Jaar Flor de Caña wordt geproduceerd door de distilleerderij in Nicaragua in handen van de Pellas, oorspronkelijk afkomstig uit Genua familie, werd opgericht in Nicaragua in het najaar van 1800. In die jaren in de Chichigalpa Pellas, begonnen ze een groot kweken van suikerriet die heeft geleid tot een grote rum, nu wereldwijd bekend als rum tot 5 sterren, het enige product dat plantages eigendom en volledig op zijn plaats. Daarnaast werd hij onderscheiden met de gouden medaille en de titel van "Best in Class" in 2010 op de International Wine and Spirit Competition in Londen.

LAND: Nicaragua.

VOORBEREIDING: Deze rum wordt gemaakt van suikerriet uit Nicaragua en gedistilleerd in pot stills moderne vijf keer. Het wordt opgeslagen voor 12 jaar in Amerikaanse witte eikenhouten vaten. Hij langzaam geproefd in al zijn nuances, eventueel vergezeld van een goede sigaar, volgende kunst doorgegeven van generatie op generatie, dankzij de wijsheid van de meester distilleerders.

ALCOHOL: 40%

Anki Brouwer

Gepubliceerd op 13.10

4 /5

Flor de Caña 12 Years 1L

PROEFNOTITIES:Kleur: roodachtig amber.Geur: geparfumeerde neus van rood fruit, met hints van noten en honing.Smaak: elegant en semi-zoet, met aroma's mix nougat, toffee, vanille, gebakken appel, amandel boter, honing en sherry. Finale met hints van donkere karamel, peper en hints van Burnt Oak.PRODUCER: Flor de Caña. Uit Italië, Francisco Pellas Canessa reist naar Nicaragua, op zoek naar nieuwe horizonten. Eerst investeren in een stoomboot route, maar met het nieuws van het Panamakanaal beslist om een ​​ander project uit te voeren; Flor de Caña distilleerderij. Dus, naast de San Cristobal vulkaan, omgeven door vruchtbare grond, rijk water en hoge temperaturen, te visualiseren de perfecte locatie voor zijn distilleerderij in 1890.LAND: Nicaragua.DETAILS van de behandeling: voor de voorbereiding van deze rum Flor de Caña 12 Jaren 1L gebruikt ingrediënten honderd procent natuurlijk. Na afloop van het malen wordt het geproduceerde suikerriet gedistilleerd zeer zuiver alcohol krijgen. De veroudering wordt uitgevoerd onder de Aged langzaam proces of langzaam verouderingsproces uitgevoerd, al twaalf jaar in Amerikaanse witte eikenhouten vaten gebruikt voor ouder bourbon whiskey alvorens te worden gebotteld.Alcohol gehalte: 40%
Hendrika Fersyeur

Gepubliceerd op 07.39

3 /5

Onvergelijkelijk

Samenvatting van beoordelingen

(9 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  8
 • 3 sterren
  1
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 9 comments »

Top aanbiedingen Rum