Trends:

Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L

1L

Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L

35,76€
35,76€
Winkel: Luxurious Drinks Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 7 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Cia. Licorera De Nicaragua
Volume: 100cl
Alcoholpercentage: 40%
De distilleerderij Cia. Licorera De Nicaragua heeft een Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L (35,76€) gecreëerd, een rum en waarvan de alcoholgraad 40º is. De klanten van Drinks&Co beoordelen deze Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L met 4 punten over 5.

Beschrijving van Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L

Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: amber.
 • Neus: aroma's van gekarameliseerde noten, snuif, bananen, boter en hints van leer.
 • Smaak: evenwichtig smaak, karamel, vanille en kaneel. delicate afwerking, met chocolade en kruiden.

PRODUCER: Flor de Cana.LAND: Nicaragua.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: geproduceerd met behulp van slechts 100% natuurlijke ingrediënten, gedestilleerd drie keer voor alcohol maximale zuiverheid en onder proces leeftijd "Slow leeftijd ™" in het wit eiken vaten Amerikaanse, eerder gebruikte voor de veroudering whisky bourbon VS en gebotteld uitsluitend in Chichigalpa, Nicaragua.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L:Waarderen Flor de Caña Centenario 12 Legacy Edition I 1L:

4 /5

Flor de Cana Centenario -12- Legacy Edition I 1L 40% Land: Nicaragua Inhoud: 1.0 liter Alcohol: 40% Flor de Cana Centenario 12 is een exclusieve rum van de traditionele familiebedrijf Flor de Cana uit Nicaragua gesticht door Francisco Alfredo Pellas. Het is natuurlijk gerijpt rum verrijkt door de unieke kenmerken van de San Cristobal vulkaan, de meest actieve in Nicaragua. De vruchtbaarheid van de bodem, het klimaat vulkanische die de schepen zijn blootgesteld keer het verouderingsproces en verrijkt vulkanisch water dragen bij aan het creëren van een extreem glad en heerlijk evenwichtig rum. De rum is gerijpt in witte eiken vaten. Aroma: leer en rook, karamel, hazelnoot en nootmuskaat. Smaak: droog, eik, karamel en kruiden. Afwerking: niet lang.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij