Trends:

Cuba

Havana Club 15 Años

70cl

Havana Club 15 Años

161,71€
161,71€
Verzendkosten: 13,01€

Je hoort vast graag dat…

Havana Club 15 Years is de grote klassieker van Cubaanse rums, verkregen door de vermenging en rijping van een uitstekende selectie van rums en andere sterke dranken. Dit rijpingsproces, in eikenhouten vaten, geeft de rum zijn complexe en krachtige smaken, waarbij geur- en smaaknuances vrijkomen die het een unieke zachtheid schenken. De oorsprong van deze rum gaat terug tot 1878, toen Jose Arechabala, stichter van Havana Club, de La Vizcaya distilleerderij op de Cubaanse kust, in Cardenas opende.Havana Club 15 Years is een rum met een helder uiterlijk en een aroma dat vertoeft in de neus, zacht en fruitig, een streling voor de zintuigen. In het begin worden noten gewaardeerd die variëren van honing tot rijpe pruimen, gevolgd door vleugjes banaan, peer, en vijgen op een licht eikenhouten aroma dat het die delicate zuurgraad geeft.

Meer zien

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Havana Club
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 40%
Land: Cuba
Rijping: Reserva
Soort Rum: Donker

Beschrijving van Havana Club 15 Años

Havana Club 15 Años

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Amber Live-
 • Geur: Aroma van duurzaamheid eindeloos, glad, verfrissend, zeer fruitige, het lijkt ver van het aanvallen van een beroerte.
 • Smaak: Eerste indruk van verhoogde lichaamstemperatuur reizen van zoete honing naar de pruim. Een tweede druk van banaan fruit, peer, vijg, de vers en droog, ondersteund door een basis Roblada ongelooflijk zacht en delicaat dat stiltes de delicate zuurgraad die hen begeleidt. Final fijn en geëvolueerd suikerriet drank dat het koelen van de keel. Geweldig verblijf met een chocolade coating afdrukken van een delicate kokosnoot muf.

ALCOHOL: 40% Vol

LAND: Cuba

Meer zien

De producent

Havana Club

Havana Club

De Corporation Cuba Ron is een bedrijf van de Cubaanse hoofdstad opgericht in 1993 en gecategoriseerd sinds 2000 als Senior Business Management Organization onder het ministerie van Food Industry. Sinds de oprichting, heeft haar doelstellingen geweest om de historische tradities van authentieke Cubaanse rum productie van nieuwe technologieën te combineren, te implementeren alsook het gebruik van de ruimte-tijd voordelen van het eiland Cuba, aan het onderscheidend vermogen van de rum te creëren vandaag heeft.

Meer over de producent

Reviews van Havana Club 15 Años

4.1

29 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  28
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Havana Club 15 Años:Waarderen Havana Club 15 Años:

5/5

Zeer goed
Meer zien,

Ron Havana Club 15 Años

4 /5

- Havana Club Rum 15 Anos Gran Reserva is gemaakt door het selecteren van de beste kwaliteit van reserve rum van Cuba.
- Het is het resultaat van een langdurige en ingewikkelde verouderingsproces, waarbij een rum met een smaak, die zelfs de meest bijzondere smaak zal bevallen heeft geproduceerd.
Meer zien
,

Havana Club 15 Year old Gran Reserva

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Bright mahonie kleur.
 • Neus: Overwegend intense aroma's van pruimen, noten en rozijnen, gemengd met delicate tonen van vanille.
 • Smaak: De smaak heeft een zachte textuur en een andere hoeveelheid smaken variërend van vers fruit tot koffie, chocolade, specerijen en snuif, product-integratie met eiken. lang en complex met hints van cacao en vanille finish.

PRODUCER: Havana Club. Het is een van de meest traditionele rum merken van Cuba, die nog steeds wordt geproduceerd op het Caribische eiland. Het wijnhuis werd opgericht door de Spaanse Jose Arechabala gestart in 1878. Na de Cubaanse revolutie in 1960, werd het bedrijf genationaliseerd en werd beheerd door het regime van Fidel Castro. In 1993 het Franse bedrijf Pernod Ricard opgericht het consortium Havana Club International met de Cubaanse overheid om de drank te produceren. De legendarische distilleerderij is gelegen in de gemeente Santa Cruz del Norte, aan de noordelijke kust van het eiland.

LAND: Cuba.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Deze prachtige drank is gemaakt van een selectie van de beste rum reserve en sterke drank Cuba, die gemengd en gerijpt in oude eiken vaten zijn voor een periode van minimaal 15 jaar voor een soepele rum, aromatische en met een smaak toevoegt, wat neerkomt op zijn best Cubaanse rum-traditie. Deze referentie is een beperkte oplage, slechts 58 vaten worden jaarlijks geproduceerd.

ALCOHOL: 40%

Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Havana Club Gran Reserva Añejo 15 Años :
- Kleur: amber levend en helder branden.
- Neus: aroma's van gedroogde vruchten, pruimen en rozijnen.
- Smaak: banaan fruit, peren, vijgen, fris en droog.

PRODUCER: Corporación Cuba Ron.
LAND: Cuba.

DETAILS VAN VOORBEREIDING: Bereid uit de selectie van de beste roneras Cuba reserves.

Alcohol gehalte: 40%
Meer zien
,
Meer zien

Andere producten van dezelfde distilleerderij