Trends:

Martinique

Hse Réserve Spéciale VSOP Etui

70cl

Hse Réserve Spéciale VSOP Etui

52,38€
52,38€
Winkel: Odyssée-Vins NL (Frankrijk) Estimated delivery: 4 - 6 dagen
Verzendkosten: 22,20€

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Habitation Saint Etienne
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 42%
Land: Martinique
Habitation Saint Etienne produceert deze Hse Réserve Spéciale VSOP Etui (52,38€), een rum vervaardigd in Martinique met 42º alcoholgehalte. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Hse Réserve Spéciale VSOP Etui met een gemiddelde score van 4 punten uit 5 beoordeeld.

Beschrijving van Hse Réserve Spéciale VSOP Etui

Hse Réserve Spéciale VSOP Etui

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het heeft een donkere roodachtige kleur, met een aantal nabijheid van het karakteristieke oranje rum.
 • Neus: De neus is rijk met tonen van gekonfijte vruchten: abrikoos, perzik, meloen, dan zijn er aantekeningen van geroosterde amandelen, karamel, koffie en kruidnagel.
 • Smaak: De mond is uitstekend en comfort neus: een breed en warme attack bewonderenswaardig jassen het gehemelte. De zachtheid en de viscositeit verder te accentueren de lengte in de mond van de uitstekende rum.

PRODUCER: Habitation Saint-Etienne.

LAND: Martinique.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Deze heerlijke rum zeer traditionele eiland Martinique, werd ontwikkeld door middel van een zeer lange veroudering in eiken bourbon en Franse eiken vaten geeft deze uitzonderlijke rum een ​​Creoolse smaak en een aromatische palet pittig.

ALCOHOL: 42%

Meer zien

Reviews van Hse Réserve Spéciale VSOP Etui

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Hse Réserve Spéciale VSOP Etui:Waarderen Hse Réserve Spéciale VSOP Etui:

4 /5

Een lange rijping op eiken vaten heeft bourbon en Franse eiken vaten geeft deze rum heeft uitzonderlijke Creoolse smaak en kruidige aroma's. Proefnotities :. Zijn neus is rijk met tonen van gekonfijte vruchten: abrikoos, perzik, meloen, dan komen de geroosterde amandelen noten, toffee, koffie en kruidnagel. De smaak is uitstekend en bevestigt de neus: een breed en warme attack lijnen prachtig paleis. De zachte en de viscositeit accentueren de aanhoudende smaak van deze wijn.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij