Trends:

Cuba

Matusalem 10 Años

70cl

Matusalem 10 Años

22,64€
22,64€
Winkel: Luxurious Drinks Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 8 dagen
Verzendkosten: 6,25€
Vaste prijs tot 7 eenheden Gratis verzending vanaf 150,00€

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Matusalem & Co
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 40%
Land: Cuba
Matusalem & Co vervaardigt deze Matusalem 10 Años (22,64€), een rum herkomstig uit Cuba en met 40º alcoholgraad. Bij Drinks&Co hebben de klanten de Matusalem 10 Años met een gemiddelde score van 5 punten uit 5 beoordeeld.

Beschrijving van Matusalem 10 Años

Matusalem 10 Años

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: intens toon is donker honing, geroosterde nuances.
 • Neus: De neus is complex, warm en romig, met aroma's van toffee en karamel, gemengd met noten van vanille, gebrande koffiebonen en kokos.
 • Smaak: De smaak is zijdeachtig, aangenaam, elegant en evenwichtig met aroma's van vanille, nootmuskaat, karamel en hints van eikenhout.

PRODUCER: Distilleerderij Matusalem & Co werd in 1872 opgericht door Benjamin en Eduardo Camp broers, samen met Evaristo Alvarez, met de bedoeling een rum hoge kwaliteit te ontwikkelen, zeer zacht en had een uniek, tijdloos en onvergetelijk karakter, dopen als Methusalem, na de bijbelse figuur die 969 jaar leefde.

LAND: Cuba.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het wordt geproduceerd uit het mengsel van fijne rum, in de Amerikaanse eiken vaten met behulp van de methode Solera over een periode van tien jaar. Dekvloer systeem in de vaten worden online geplaatst creëren van drie en maximaal negen niveaus rijen. In de bovenste rij, worden de vaten gevuld met de vloeistof añejar en na een tijdje, neem een ​​deel van het destillaat en in overeenstemming vaten direct onder, terwijl de eerste rij wordt gehouden met de en de resterende is gevuld met nieuw fluïdum. Aldus worden zij vervuld en de onderste vullen vaten in de loop van de tijd en die dichter bij de grond, de einddistillaat genomen.

ALCOHOL: 40%

Meer zien

Reviews van Matusalem 10 Años

5

3 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  0
 • 3
  2
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Matusalem 10 Años:Waarderen Matusalem 10 Años:

4.5/5

Calidad, precio inmejorable
Meer zien,

Matusalem 10 Años

4 /5

- Matusalem Clasico is a premium golden rum, aged for ten years in Matusalem's solera system. Matusalem Gran Reserva is a complex, smooth aged rum, solera matured for fifteen years. It is best sipped straight or on the rocks.
- Handsomely presented in distinctive packaging emphasising Clasico's Cuban heritage, this premium rum enhances the flavour of any cocktail- from the classics to todays newer variations.
Meer zien
,

Matusalem Clasico 10 Year old

4 /5

Kleur: KoperNeus: Aroma's van vanille, kokosnoot en toffeeSmaak: Zoete aroma's van vanille en kruiden. Warme, middellange afdronk
Meer zien
,

Matusalem Classico 10 Years Old

4.5 /5

Very nice and reasonable 10 year old.
Meer zien
,

Andere producten van dezelfde distilleerderij