Trends:

Martinique

Rhum J.M XO

70cl

Rhum J.M XO

76,00€
76,00€
Verzendkosten: 12,00€

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Rhum J.M
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 45%
Land: Martinique
Rijping: Oud
Soort Rum: Donker
Rhum J.M is de vervaardiger van deze Rhum J.M XO (76,00€), een rum Donker geproduceerd in Martinique en met 45º alcoholgraad.

Beschrijving van Rhum J.M XO

Rhum J.M XO

J. M Rhum

In 1914, Gustave Crassous van Médeuil kocht de distilleerderij J. M familie van Jean-Marie MARTIN. De erfgenamen van Crassous Médeuil is geboekt in de passie van de lange traditie en de traditie van de rum J. M

J. M groeien en selecteer uw eigen suikerriet Bellevue Room. Binnen een uur na het suikerriet het is gesneden, gebroken om het sap van suikerriet halen voor onmiddellijke verse fermentatie. Frisheid en zuiverheid is geen geheim aan de grote Ron J. M, maar deze eenvoudige gegevens J. M scheiden de resterende rum rum in de wereld.

Elk vat is zorgvuldig geselecteerd om specifieke tekens rum dragen. Voor gebruik worden de vaten eerste verkoold door het ontsteken van high-proof rum-barrel binnen. Nadat de kolen is afgeschraapt worden nieuwe eiken tannines blootgesteld, waardoor het karakter van het vat en rijke kleuren nodig rum.

Ron J. M heeft de wereld gereisd en consequent heeft de hoogste eer bij grote internationale wedstrijden (Parijs, Brussel, Chicago, Miami en San Francisco). J. M rum ​​zijn vooral populair onder liefhebbers van whisky en brandy en zijn op zoek naar nieuwe smaaksensaties.

Gelegen in het noorden van Martinique, aan de voet van de Monte Pelado, Room Bellevue voordelen van een tropisch klimaat en in het bijzonder rijke en vruchtbare vulkanische bodem goed voor de teelt van suikerriet uitzonderlijk. Dit suikerriet groeiende kant van de vulkaan en blootgesteld aan de tropische zeebries, die belangrijk zijn voor suikerriet ventileren zijn.

Meer zien

De producent

Rhum J.M

Rhum J.M

In 1914 kocht Gustave Crassous de Médeuil de JM-distilleerderij uit de familie van Jean-Marie MARTIN. De erfgenamen van Crassous de Médeuil hebben de aloude passie en traditie van het maken van rum JM voortgezet

Meer over het wijnhuis

Prijzen

2012 Gold - Concours Mondial de Bruxelles2011 Gold - Concours Mondial de Bruxelles

Reviews van Rhum J.M XO

4

23 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  20
 • 3
  3
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Rhum J.M XO:Waarderen Rhum J.M XO:

4 /5

- Elk jaar, een paar vaten Rhum JM worden opzij gezet en vergeten te laten op tijd zijn werk doen.
- Het resultaat, een Rhum van pittige karakter, glad stijlvol met delicate hout indrukken.
Meer zien
,

Rhum J.M Aged Agricole Xo Reserve Speciale

4 /5

PROEFNOTITIES VAN Jm Rhum Agricole Vieux Xo:

 • Kleur: amber.
 • Neus: kruidige, exotische vruchten.
 • Smaak: rond en fris met zure noten.

PRODUCER: Rhum Jm

LAND: Frankrijk.

PRODUCTIE DETAILS: voor een minimale periode van 6 jaar.

ALCOHOL: 45%

Meer zien
,

Jm XO

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Uitstekende gouden kleur met flitsen gele citroen.
 • Neus: Het ruikt persistent en zacht fruit.
 • Smaak: rond en frisse smaak, met een vleugje van de zuurgraad en kruidige in de mond exploderende halverwege, gegeven door aroma's van peper en nootmuskaat. Met een lange, warme en kruidige afdronk.

PRODUCER: Rhum J.M.

LAND: Martinique.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Deze rum komt uit een combinatie van vaten Rhum J.M. terzijde legt elk jaar laat de tijd zijn werk doen. 100% gerijpt in bourbon vaten hergebruikt.

ALCOHOL 45%

Meer zien
,

Jm XO

Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis