Trends:

Spanje

Ron Aguere Caramelo

70cl Inhoud

Ron Aguere Caramelo

17,20€
17,20€
Winkel: Fruendus Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 10 dagen
Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen. Andere opties

Andere verzendmethoden:

Levering in winkel beschikbaar - GRATIS

Je kunt de bezorgwijze selecteren verderop in het bestelproces.

Verzendkosten: 7,95€

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Destilerías Cocal
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 22%
Land: Spanje
Rum vervaardigd door Destilerías Cocal (17,20€), Ron Aguere Caramelo is een gedistilleerde drank geproduceerd in Spanje en met 22º alcoholgraad. De gemeenschap van Drinks&Co beoordeelt deze Ron Aguere Caramelo met 4,5 punten uit 5.

Beschrijving van Ron Aguere Caramelo

Ron Aguere Caramelo

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Ron Aguere Caramelo is een diep bruin geest.
 • Aroma: Het toont een complex neus met overheersend aroma's van karamel, honing, gras, citrus, hooi, kamperfoelie, ceder en zoete specerijen.
 • Smaak: De elegantie en de zachtheid van Ron Aguere Caramelo worden begeleid door aroma's van honing, vanille, karamel, gember, snoep, jam en kaneel. Het heeft een lange, soepele, kruidige afdronk.

PRODUCER: Distilleerderij San Bartolome de Tejina S.A. Dit is een bekende producent van Spaanse rum. Ze creëerden verschillende merken van gearomatiseerde rum. Met Ron Aguere Caramelo creëren een aantal meer merken zoals honing, ron Coco en pina colada Aguere.

LAND: Spanje

DETAILS VAN VERWERKING: Ron Aguere Caramelo als een mengsel van kanarie rum en karameltoffee. De productie vindt plaats in meerdere stappen uitgevoerd. De eerste is het destillatieproces van suikerriet. Riet geoogst, verwerkt tot een siroop, suikerrietsap of suikerriet, gefermenteerd en vervolgens gedestilleerd. Caramelized suikerriet en sommige toffee snoep worden toegevoegd aan het aroma en de smaak karakter van deze geest te verbeteren. Het verpakkingsproces wordt na filtratie. Het is bedoeld om te worden geserveerd koud, maar niet gesuggereerd dat de fles in de vriezer wordt geplaatst.

ALCOHOL: 22%

Meer zien

Reviews van Ron Aguere Caramelo

4.5

10 klantbeoordelingen
 • 5
  3
 • 4
  7
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Ron Aguere Caramelo:Waarderen Ron Aguere Caramelo:

5/5

Ron Aguere Caramelo
Meer zien,

Ron Aguere Caramelo

5 /5

alles ok.
Meer zien
,

5 /5

Uitstekend
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:Kleur: Ron Aguere Caramelo is een diep bruin geest.Aroma: Het toont een complex neus met overheersend aroma's van karamel, honing, gras, citrus, hooi, kamperfoelie, ceder en zoete specerijen.Smaak: De elegantie en de zachtheid van Ron Aguere Caramelo worden begeleid door aroma's van honing, vanille, karamel, gember, snoep, jam en kaneel. Het heeft een lange, soepele, kruidige afdronk.PRODUCER: Distilleerderij San Bartolome de Tejina S.A. Dit is een bekende producent van Spaanse rum. Ze creëerden verschillende merken van gearomatiseerde rum. Met Ron Aguere Caramelo creëren een aantal meer merken zoals honing, ron Coco en pina colada Aguere.LAND: SpanjeDETAILS VAN VERWERKING: Ron Aguere Caramelo als een mengsel van kanarie rum en karameltoffee. De productie vindt plaats in meerdere stappen uitgevoerd. De eerste is het destillatieproces van suikerriet. Riet geoogst, verwerkt tot een siroop, suikerrietsap of suikerriet, gefermenteerd en vervolgens gedestilleerd. Caramelized suikerriet en sommige toffee snoep worden toegevoegd aan het aroma en de smaak karakter van deze geest te verbeteren. Het verpakkingsproces wordt na filtratie. Het is bedoeld om te worden geserveerd koud, maar niet gesuggereerd dat de fles in de vriezer wordt geplaatst.ALCOHOL: 22%
Meer zien
,