Trends:

Dominicaanse Republiek

Ron Barceló Imperial 30 Aniversario

70cl Inhoud

Ron Barceló Imperial 30 Aniversario

86,09€
86,09€
Winkel: Vinos Baco NL (Spanje) Prijzen in andere winkels Estimated delivery: 6 - 10 dagen
Verzendkosten: 16,95€
Vaste prijs tot 5 eenheden

Kenmerken

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Ron Barceló
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 43%
Land: Dominicaanse Republiek
Soort Rum: Golden
Rum Golden vervaardigd door Ron Barceló (86,09€), Ron Barceló Imperial 30 Aniversario gedistilleerde drank afkomstig uit Dominicaanse Republiek met 43º alcohol.

Beschrijving van Ron Barceló Imperial 30 Aniversario

Ron Barceló Imperial 30 Aniversario

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Barcelo Imperial 30 Years heeft een koperkleur.
 • Geur: Aroma's soepel en evenwichtig.
 • Smaak: Ron heerlijk, rijk aan nuances, elegante en zachte, soepele karakter.

ALCOHOL: 43% Vol

LAND: Dominicaanse Republiek

Meer zien

Prijzen

2013: Gold Medal - Premium Aged Miami Rum Festival Rum XP2013: Double Gold Medal - San Francisco World Spirits Competition2012: Platinum Medal - Categoría Superlativo 97/100 BTI. International Review of Spirits.

Reviews van Ron Barceló Imperial 30 Aniversario

3.9

22 klantbeoordelingen
 • 5
  1
 • 4
  20
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  1
Jouw score voor Ron Barceló Imperial 30 Aniversario:Waarderen Ron Barceló Imperial 30 Aniversario:

5/5

de beste rum veruit voor de liefhebbers van de beste
Meer zien,

Ron Barceló Imperial 30 Aniversario

1 /5

Mooie fles, niet hoort niets belangrijk product is rum. Hout overmatige aanwezigheid steeds onaangenaam in de mond. € 100 rum kan niet zo onevenwichtig zijn. Mensen die een rum te kopen tegen deze prijs te vinden iets meer.
Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: caramel tonen, sinaasappels en geroosterd een zeer aantrekkelijke geel. Ze zijn schoon en vermengen dramatisch.
 • Neus: Aroma's natuurlijke kruiden, samen met kunstlicht, maar niet onaangename geur. Het heeft zoete accenten die door de tonen van honing, die zeer aantrekkelijk zijn.
 • Smaak: Elegant maar krachtige, uniforme karakter en de effecten voor zover nodig. Het maakt het mogelijk zorgvuldig te genieten van alle nuances die deel uitmaken van de set van smaken.

PRODUCER: Barceló.

LAND: Dominicaanse Republiek.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Het is een mix van rum Barios Barceló, die in eiken vaten zijn gerijpt, het verhogen van hun zeggingskracht en commerciële waarde. Bereikt een power point perfect, zowel niveau en aromatische smaak, omdat de ontwikkeling ervan is goed gepland.

ALCOHOL: 43%

Meer zien
,

4 /5

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Het heeft een glanzend donker amberkleurig met gejodeerd reflexen.
 • Neus: Aroma's van gedroogde vruchten enveloppen en caramel chocolade op een achtergrond van vanille en snuiftabak.
 • Smaak: warm en zoete inzet, met zachte textuur en een breed scala aan tinten. Op het einde van de aroma's van snuiftabak en wat leer notities ontstaan.

PRODUCER: Barceló. Distilleerderij in 1929 opgericht door de jonge Spaanse Julian Barceló, die zijn geboorteland Mallorca overgelaten aan de droom van de ontwikkeling van de beste rum in de wereld op het Caribische eiland voort te zetten, gezien zijn ongelooflijke suikerrietplantages en tropisch klimaat. Na enkele jaren experimenteren en het bevorderen van hun rum hele eiland, het erin slaagt om zich te positioneren in de lokale markt met rum Barceló wit en goud. Vandaag de dag is het een van de belangrijkste export rum merken wereldwijd, met een aanwezigheid in meer dan 50 landen.

LAND: Dominicaanse Republiek.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Deze prachtige Dominicaanse rum wordt geproduceerd om de verjaardag No. 30 Limited Edition Barceló Imperial herdenken. Dit destillaat wordt gemaakt van een mix van verschillende rum uit de particuliere reserve van Don Miguel Barceló, directeur van het bedrijf. Rum worden geproduceerd onder de normen van de benaming van oorsprong "RON DOMINICANO", waar in principe worden geoogst suikerriet, vergist en de alcohol te onderwerpen aan een drievoudige distillatie en vervolgens verouderen het voor ten minste een jaar in eiken vaten in de grondgebied van de Dominicaanse Republiek. In het geval van Barcelo Imperial Premium Blend 30 Aniversario, rums hebben twee jaar om de leeftijd in eiken vaten die eerder gebruikt om wijn van Bordeaux rijpen.

ALCOHOL 43%

Meer zien
,
Meer zien