Je hoort vast graag dat…
Uitgebracht in 1996, Santa Teresa 1796 is gemaakt met behulp van de methode van rijping in solera, waardoor het een onvergelijkbare volwassenheid en een moeilijk te imiteren kwaliteit heeft. C.a. Ron Santa Teresa is een pionier in het gebruik van deze Jerez-methode voor rum en dit is ook een van de sleutels tot zijn internationale succes, omdat het een ongekende zachtheid en rondheid geeft.
Aan de andere kant wordt voor het mengsel in hun productie alleen rum gebruikt op basis van moeder-rum met meer dan 25 jaar rijping, wat Santa Teresa 1796 ongetwijfeld helpt om een groot aantal sensaties in de mond op te wekken. Een rum die u moet proberen: of u nu een liefhebber van rum bent of niet, u zult het geweldig vinden!
Kenmerken
Categorie: | Rum (Gedistilleerd) |
---|---|
Producent: | Ron Santa Teresa |
Volume: | 70cl Andere volumes |
Alcoholpercentage: | 40% |
Land: | Venezuela |
Soort Rum: | Donker |
Beschrijving van Santa Teresa 1796
Santa Teresa 1796
PROEFNOTITIES:
- Kleur: Santa Teresa 1796 heeft een bruine kleur.
- Geur: fruitig aroma. Tonen van honing, noten en kokos
- Smaak: zoete en complexe smaak. Aroma's van karamel en hout rook.
PRODUCER: C.a. Ron Santa Teresa
VOORBEREIDING: Het Santa Teresa 1796 wordt gemaakt van melasse en in de Solera methode en broederijen leeftijd. Het is een mix van jonge en oude rum
ALCOHOL: 40% Vol
LAND: Venezuela
De producent
Ron Santa Teresa

Ron Santa Teresa is in Venezuela sinds 1955 en is verantwoordelijk voor de productie, export en marketing van gedistilleerde dranken, met name rum, de zogenaamde Hacienda Santa Teresa.
Meer over de producent