• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Tiki Lovers Pineapple Rum

The Bitter Truth (Rum)

20,59€ + 6,25€ Verzending (6 - 8 dagen)

164,72€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

247,08€ ¡GRATIS VERZENDING! (6 - 8 dagen)

20,59/stuk

Verzending: Luxurious Drinks Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 9 flessen Gratis verzending vanaf 150,00€

Je ontvangt 0.27 punten voor elk product dat je koopt

Bekijk alle producten in Luxurious Drinks

Tiki Lovers Pineapple Rum (20,59€), een rum van distilleerderij The Bitter Truth vervaardigd in Duitsland met 45º alcoholgehalte. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van de kopers van Tiki Lovers Pineapple Rum bij Drinks&Co.

Kenmerken · Tiki Lovers Pineapple Rum

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: The Bitter Truth
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 45%
Land: Duitsland

Beschrijving · The Bitter Truth

Tiki Lovers Pineapple Rum

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: koperkleurig amber.
 • Neus: zoete aroma's van ananas, gebakken banaan, honing, vanille, groene appel en peer.
 • Mond: de smaak van suikerriet, met fruitige ananas lagen.

PRODUCER: The Bitter Truth.

LAND: verschillende Caribische landen, Jamaica, Barbados, Trinidad en Guyana.

DETAILS VAN VOORBEREIDING: Gemaakt van een mix van rum uit verschillende Caribische landen, infunsionado met de winning van ananas en rustte voor enkele weken.

ALCOHOL 45%

The Bitter Truth

The Bitter Truth Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Tiki Lovers Pineapple Rum

Drinksupermarket

Gepubliceerd op 12.41

4/5

Tiki Lovers Pineapple Rum

Een heerlijke ananas rum van Tiki Lovers. Samengesteld uit oude en verouderde Jamaicaanse pot nog rum, 3 jaar oud Barbados rum en een aantal van de jonge kolom rums nog uit Trinidad en Guyana. De rum wordt vervolgens doordrenkt met ananas extract. Het best gebruikt in alle drankjes tropische of geserveerd met gember bier.

Meer meningen over Tiki Lovers Pineapple Rum

Annelien Hulswit

Gepubliceerd op 12.35

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Uitzicht: licht amber met koper hoogtepunten.
- Neus: aroma van gegrilde ananas met tropische noten van geroosterd eiken en rook.
- Smaak: medium body, fruitige smaak. Notes ananas jam met een vleugje karamel, chocolade, koffie en bananen. De afwerking is glad met een zeer pittig.

Leeftijd: 3 jaar
PRODUCTIE: The Bitter Truth
LAND: Duitsland

BEREIDING: Pineapple Tiki liefhebbers is een donkere op basis van natuurlijke extracten van ananas Caribbean is gemaakt voor rum cocktail. De productie is geïnspireerd door de traditie van distilleerders in de regio die verse ananas rum geweekt in pure rietsuiker een fruitige noot te geven aan rum. De vruchten worden gebruikt in de ontwikkeling worden verzameld zeer volwassen. Het natuurlijke extract ananassap wordt verkregen door druk, vervolgens het water wordt verwijderd gegiste sap alleen ananasextract houden. Dit extract wordt vervolgens gemengd met een mix van rum: oude Jamaicaanse rum zonder een Barbados rum 3 jaar oud, in bourbon en jonge rum van La Trinidad en Guyana jaar. Dit wordt ondersteund door een aantal weken.

ALCOHOL: 45,0 ° C
Roosevelt Ristenblatt

Gepubliceerd op 12.03

4 /5

PROEFNOTITIES:
- Kleur: licht amber toon met koperen hoogtepunten.
- Neus: geur van geroosterde ananas, met tropische noten en geroosterde eik en rook.
- Smaak: het is fruitig en medium-bodied. Met aroma's van ananas, jam en hints van karamel, chocolade, koffie en bananen. zoete afdronk met tonen van kruiden.

PRODUCER: The Bitter Truth.
LAND: Duitsland.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Tiki Lovers Ananas is een donkere rum die is gebaseerd op natuurlijke extracten van tropische ananassen uit Zuid-Amerika en de productie ervan is geïnspireerd door de traditie van de Caribische distilleerders geweekt ananassen in de geest van suikerriet te geven een fruitige hun rum content. De vruchten met waarvan het is gemaakt, worden geoogst bij volledige rijpheid. Extract hun sap wordt verkregen en vervolgens onder druk water wordt gevestigd op de ongegist sap voor de ananas extract. Zijn mix van rum bevat oude zonder verhoging van Jamaicaanse rum, rum 3 jaar van Barbados, in Bourbon whisky vaten, en jonge kolommen van rum uit Trinidad en Guyana. Het mengsel rum met ananas extract rust voor enkele weken.

ALCOHOL: 45,0%
Thedrinkshop

Gepubliceerd op 04.35

4 /5

- Tiki Lovers Pineapple Rum is gebaseerd op alle natuurlijke extracten van tropische ananassen afkomstig uit Zuid-Amerika. The Rum mengsel is samengesteld uit oude en unaged Jamaicaanse pot-still Rum, 3-jarige Barbados Rum, gerijpt in de voormalige Bourbon whisky vaten en enkele jonge kolom-still rum uit zowel Trinidad en Guyana.
- De rum mengsel wordt vervolgens gegoten met de ananas extractie en kunnen rusten gedurende enkele weken. Dit geeft de smaak van suikerriet tijd om elegant mengen met fruitige lagen van sappige ananas met behoud van de volledige en complexe aroma's van de rum blend.
- Tiki Lovers Ananas is vet en funky, het is niet het verbergen van haar Rum persoonlijkheid en het staat waar het hoort.

Samenvatting van beoordelingen

(4 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  4
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 4 comments »

Top aanbiedingen Rum