Zacapa Edición Negra

Licorera Zacapaneca (Rum)

78,90€ + 6,25€ Verzending (24u - 4 dagen)

157,80€ ¡GRATIS VERZENDING! (24u - 4 dagen)

946,80€ ¡GRATIS VERZENDING! (24u - 4 dagen)

78,90/stuk

Verzending: WhisQy Vaste verzendkosten van 6,25€ tot 9 flessen Gratis verzending vanaf 130,00€

Je ontvangt 1.05 punten voor elk product dat je koopt

Licorera Zacapaneca produceert Zacapa Edición Negra (78,90€), een rum afkomstig uit Guatemala en waarvan het alcoholgehalte 43º is. 4 punten uit 5 is de gemiddelde beoordeling van Zacapa Edición Negra bij Drinks&Co.

Kenmerken · Zacapa Edición Negra

Categorie:Rum (Gedistilleerd)
Producent: Licorera Zacapaneca
Volume: 70cl Andere volumes
1L
Alcoholpercentage: 43%
Land: Guatemala

Beschrijving · Licorera Zacapaneca

Zacapa Edición Negra

PROEFNOTITIES VAN Ron Zacapa Centenario Solera Edicion Negra:

 • Kleur: koperkleurig.
 • Neus: gekonfijte vruchten, pruimen, rozijnen met chocolade, nootjes.
 • Smaak: dezelfde sensaties in de neus, met rokerige tonen.

PRODUCER: Zacapa.

LAND: Guatemala.

PRODUCTIE BIJZONDERHEDEN: in Amerikaanse witte eikenhouten vaten verkoolde tweemaal.

ALCOHOL: 43%

Licorera Zacapaneca

Zacapa Het verhaal bereikt zijn top in het huis boven de wolken, op 2.300 meter boven de zeespiegel. Hier ontdek onze eigen unieke Solera-systeem, dat is het geheim van een evenwichtige en complexe smaak van onze rum. Ontdek de mat, een traditie van 3000 jaar oud die de creativiteit en het...

Licorera Zacapaneca Gedistilleerd kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Zacapa Edición Negra

Gepubliceerd op 14.46

4/5

Zacapa Edición Negra

Zacapa - Edicion Negra - 43% Een personage rum die zijn inspiratie put uit de natuurlijke bodem, in de bergen van Guatemala Zacapa edicion negra is net als alle ron House Zacapa in Guatemala ontwikkeld, 2300 meter boven de zeespiegel, bijna! nuages.Pour het hart van deze editie, de meester distilleerder Lorena Vasquez om ervoor gekozen om het destillaat te brengen in een opeenvolging van vier trommels, met inbegrip van een vat bourbon verbrand twee reprises.Cela geeft ons een originele en ambitieuze mix met een mooie aromatische kracht .L'édition Negra verleiden kenners en proeverij innovant.Note rum liefhebbers kleden: een mahonie tint met hoogtepunten Dies ambrésNez: delicious gekarameliseerde fruit aroma's van de pruim en druiven, die door mooie nota's fuméesBouche: we vinden eerlijk gezegd rokerig, degenen die chocolade en fruit secsUne laatste finesse trouwen met aanhoudende aroma's.

Meer meningen over Zacapa Edición Negra

Gepubliceerd op 13.33

4 /5

Ron Zacapa Centenario Solera Edicion Negra

PROEFNOTITIES VAN Zacapa Centenario Edicion Negra:
- Kleur: bruin.
- Neus: gekonfijte vruchten, pruimen, rozijnen met chocolade.
- Smaak: noten en een "zacht gerookt" element.

PRODUCER: Decanter Zacapaneca.
LAND: Guatemala.

PRODUCTIE BIJZONDERHEDEN: in Amerikaanse witte eikenhouten vaten verkoolde tweemaal.

Gepubliceerd op 13.27

4 /5

Mooi gekleurd mahonie kleur met gouden reflecties. Op de neus, fruitige aroma's van smakelijke gekarameliseerde intensiteit (pruimen en druiven). De proeverij smaak is explosief: rokerig dan verschijnen en trouwen met die van chocolade en gedroogd fruit. De afwerking is prima en aanhoudende inzake aroma's.

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

De nieuwe Zacapa Edición Negra zich als een ware uitdrukking van het erfgoed en de cultuur van Guatemala en is geïnspireerd door de Maya rituelen. Zacapa Edición Negra is gerijpt in Amerikaanse witte eik dubbele verkoolde, wat resulteert in een zwart rum en rokerige intensiteit. Zacapa Edición Negra is gerijpt in Amerikaanse witte eik dubbele verkoolde, wat resulteert in een zwart rum en gerookte intensiteit

Gepubliceerd op 12.55

4 /5

Zacapa Edicion Negra

Ontdekken Zacapa rum Edicion Negra, een soort Amber rum uit Guatemala.

Gepubliceerd op 05.13

4 /5

Zacapa Centenario Edicion Negra

- DETAILS VAN VOORBEREIDING: geïnspireerd door de traditionele Maya-rituelen, wordt deze langzame ambachtelijke rum gezegd dat het een ware uitdrukking van de Guatemalteekse erfgoed en cultuur. Geproduceerd uit suikerriet geteeld in de laaglanden in de schaduw van de vulkaan, met een hoogte van 2.900 meter boven de zeespiegel in de frisse lucht van de hooglanden van Guatemala in de Amerikaanse eiken vaten verkoold dubbel, het resultaat is een donkere intensiteit en geaccentueerd met rokerige en houtige noten die rum.
- ALCOHOL: 43º

Gepubliceerd op 04.46

4 /5

Zacapa Centenario Edicion Negra

Ron Zacapa Centenario 23 jaar, Edicion Negra

Gepubliceerd op 04.49

4 /5

Rum Zacapa Edicion Negra Centenario Solera

In het oosten van Guatemala, 229m boven de zeespiegel, ligt het stadje Zacapa. Opgericht in 1876 als een bruisende spoorweg stop, werd de plaatselijke bevolking al snel vergezeld door reizigers uit de hele wereld, waardoor een erfenis die nog steeds kan worden gezien vandaag in de lokale achternamen. In 1976, de stad bereikte haar honderdjarig bestaan. Om deze historische gebeurtenis te vieren, Guatemala premier-rum producerende bedrijf besloten om iets speciaals te creëren. Door gebruik te maken van specialistische kennis opgedaan gedurende vele jaren, was een unieke premie geest geboren: Ron Zacapa Centenario. Het is de specifieke combinatie van Guatemala de bodem, het klimaat en de hoogte, samen met onze Master Blender's ongewoon hoge mate van controle over de productie en veroudering, die ons in staat om te creëren wat wordt algemeen erkend als best smakende rum van de wereld te zijn.

Samenvatting van beoordelingen

(8 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  8
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 8 comments »

Top aanbiedingen Rum