Trends:

Saale-Unstrut

Winzervereinigung Freyburg-Unstrut Saale-Unstrut Sekt Kellermeister Edition 2016

75cl

9,59€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Saale-Unstrut (Duitsland)
Wijnkelder: Winzervereinigung Freyburg Unstrut
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 12.5%
Winzervereinigung Freyburg-Unstrut Saale-Unstrut Sekt Kellermeister Edition 2016 is een wijn witte met herkomstaanduiding Saale-Unstrut uit de wijnkelders van Winzervereinigung Freyburg Unstrut met de beste druiventrossen uit het wijnjaar 2016 en met 12.5º alcoholgraad. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Bereiding van Winzervereinigung Freyburg-Unstrut Saale-Unstrut Sekt Kellermeister Edition 2016

Winzervereinigung Freyburg-Unstrut Saale-Unstrut Sekt Kellermeister Edition 2016

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: Bleek geel met groene accenten.
 • Neus: Nou, citrus vergezeld door de smaken van groene appels.
 • Mond: Extra Dry mousserende wijn met aroma's typische Pinot en verleiden bubbels.

APPELLATIE: Saale-Unstrut

WIJNGAARD: oenologen Freyburg Unstrut Saale. Moderne technologie en wijnmakerij hoogste kwaliteit criteria hebben voorrang bij wijnmakers Freyburg-Unstrut eG. vereniging wijnbouwers werd in 1937 opgericht door 27 producenten en is nu de grootste wijnproducent in de nieuwe deelstaten. Hun wijnen zijn populair vanwege het gemak met gas, zijn pittige aroma en de versheid typische territoriale ver buiten de grenzen van de regio. Kwaliteitsnormen van de inmiddels 400 wijnhuizen wijnbouwers vereniging worden beschermd door speciale monitoring en Bonitursystem wijngaarden. In meer dan 360 hectare wijngaarden, worden de wijnstokken wijn Freyburg-Unstrut gekweekt in detail en passie. Zij krijgen hun onafhankelijke en onmiskenbare karakter van de stenen vloeren typische kalksteen bodems en op grote schaal in rode zandsteen Freyburg elke regio.

DRUIVEN: Pinot mengsel Auxerrois, Kerner, Elfling

VEROUDERING: gisting in de fles in de opslag voor enkele maanden op de wijnmoer.

VOORBEREIDING: mousserende wijn in de fles. De mousserende wijn wordt door fermentatie van een base wijn. een tweede gisting wordt veroorzaakt door de toevoeging van gist en suiker. Het bevat sulfieten.

Koppelen: voorgerecht, met delicate voorgerechten, vis en zeevruchten te steken.

TEMPERATUUR: 5-9 ° C

ALCOHOL: 12,5%

Meer zien

Reviews van Winzervereinigung Freyburg-Unstrut Saale-Unstrut Sekt Kellermeister Edition 2016

4

2 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  2
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Winzervereinigung Freyburg-Unstrut Saale-Unstrut Sekt Kellermeister Edition 2016:Waarderen Winzervereinigung Freyburg-Unstrut Saale-Unstrut Sekt Kellermeister Edition 2016:

4 /5

PROEFNOTITIES:Uitzicht: Bleek geel met groene accenten.Neus: Nou, citrus vergezeld door de smaken van groene appels.Mond: Extra Dry mousserende wijn met aroma's typische Pinot en verleiden bubbels.APPELLATIE: Saale-UnstrutWIJNGAARD: oenologen Freyburg Unstrut Saale. Moderne technologie en wijnmakerij hoogste kwaliteit criteria hebben voorrang bij wijnmakers Freyburg-Unstrut eG. vereniging wijnbouwers werd in 1937 opgericht door 27 producenten en is nu de grootste wijnproducent in de nieuwe deelstaten. Hun wijnen zijn populair vanwege het gemak met gas, zijn pittige aroma en de versheid typische territoriale ver buiten de grenzen van de regio. Kwaliteitsnormen van de inmiddels 400 wijnhuizen wijnbouwers vereniging worden beschermd door speciale monitoring en Bonitursystem wijngaarden. In meer dan 360 hectare wijngaarden, worden de wijnstokken wijn Freyburg-Unstrut gekweekt in detail en passie. Zij krijgen hun onafhankelijke en onmiskenbare karakter van de stenen vloeren typische kalksteen bodems en op grote schaal in rode zandsteen Freyburg elke regio.DRUIVEN: Pinot mengsel Auxerrois, Kerner, ElflingVEROUDERING: gisting in de fles in de opslag voor enkele maanden op de wijnmoer.VOORBEREIDING: mousserende wijn in de fles. De mousserende wijn wordt door fermentatie van een base wijn. een tweede gisting wordt veroorzaakt door de toevoeging van gist en suiker. Het bevat sulfieten.Koppelen: voorgerecht, met delicate voorgerechten, vis en zeevruchten te steken.TEMPERATUUR: 5-9 ° CALCOHOL: 12,5%
Meer zien
,