• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Château Léoville Poyferré 2010

Château Léoville Poyferré (Saint-Julien)

RP95WS93

150,35€ + 22,20€ Verzending (4 - 6 dagen)

902,10€ + 22,20€ Verzending (4 - 6 dagen)

1.804,20€ + 44,40€ Verzending (4 - 6 dagen)

150,35/stuk

Verzending: Odyssée-Vins NL (Frankrijk)

Je ontvangt 2 punten voor elk product dat je koopt

Château Léoville Poyferré is de fabrikant van deze Château Léoville Poyferré 2010 (150,35€), een wijn rode met herkomstaanduiding Saint-Julien met cabernet franc, merlot, petit verdot en cabernet sauvignon druiven uit 2010 en met een alcoholgraad van 14º. Wild en vlees gaan uitstekend samen met Château Léoville Poyferré 2010. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rode die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient en beschikt over robert parker cijfer: 95 en wine spectator cijfer: 93.

Kenmerken · Château Léoville Poyferré

Soort Wijn: rode Wijn
Oogstjaar: 2010 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Saint-Julien (Bordeaux,Frankrijk)
Wijnkelder: Château Léoville Poyferré
Volume: 75cl Andere volumes
Plaats: RP95WS93
Druiven: Cabernet Sauvignon (68%), Petit Verdot (6%), Merlot (26%), Cabernet Franc
Combinatie: VleesWild
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 14%

Beschrijving · Château Léoville Poyferré

Château Léoville Poyferré 2010 (Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Merlot en Cabernet Franc)

De aankomst op het hoofd van Didier Cuvelier veld in 1979 luidde een nieuw tijdperk voor zowel het succes van het domein om de gelederen van de grote wijnen van Chateau Leoville Poyferre herstellen.

Château Léoville Poyferré

Een lange familietraditie in het hart van de wijnindustrie Bonaparte was op het punt om de keizer Napoleon geworden in 1804, toen hij richtte zijn bedrijf Henri Cuvelier wijnhandelaar in zijn geboortestad, Haubourdin, grote industriële en commerciële stad in het noorden van Frankrijk. Na zijn...

Château Léoville Poyferré Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Château Léoville Poyferré 2010

Vini PerBacco

Gepubliceerd op 16.37

4/5

Château Léoville Poyferré 2010

De specificaties voor Chateau Leoville Poyferré Saint Julien zijn:
Type: Still rode wijn
Druiven: Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc
Producent: Chateau Leoville Poyferré
Inhoud: 75,0 cl
Land: Frankrijk
Appellation Saint-Julien
Bordeaux Region
Vigne: Medoc
Indeling: 2e Cru Classé
Alcoholgehalte: 14% vol.

Chateau Leoville Poyferré Saint Julien is een nobele rode wijn om de organoleptische eigenschappen van de gebruikte druiven om het te maken. Werd geboren uit een samenstelling van Cabernet Sauvignon (65%), gecombineerd met merlot (24%), met kleine hoeveelheden Petit Verdot (7%) en Cabernet Frank (4%): ze zijn allemaal zwarte druiven, idealen voor hoge kwaliteit wijnproductie.

De wijngaarden zijn gelegen in Saint-Julien, aan de monding van de Gironde, Frankrijk. Amano het stenen en grind bodem, met delen zand en klei.

De oogst wordt uitsluitend met de hand ingevuld, en wordt gevolgd door zorgvuldige controle van de druiven. De volgende stap bestaat uit een koude pre-fermentatie van de druiven. Hieruit volgt, 18-20 maanden, raffinage uitgevoerd in vaten van Frans eiken.

Het wijnhuis Chateau Leoville Poyferré heeft een lange geschiedenis, zijn oorsprong gaat terug tot 1638.

Bij het zien van de wijn heeft een dieprode, zeer donker, robijn tint heeft de neiging om rijpe kersen, met een intense paars en paars. Het boeket van parfums is gevarieerd van rijpe bessen met kruiden en ceder, tot grafiet hints, met staart hout notities net geschetst. De smaak is dicht, full-bodied, energiek, rijk. Het heeft goede structuur in het complex, verkregen door volledige maar dankzij gepolijst tannine. Een persistent in de laatste momenten.

Er is een fles te worden geopend voor een eenvoudige maaltijd, maar te houden voor een bijzonder moment. Daarom aanbevolen combinaties zijn de nobele rood vlees, gestoofd of geroosterd het. Ze houdt ook van het spel en het spel, en je kunt begeleiden met een belegen kaas.

De dienende varieert tussen 18 ° C en 20 ° C, in een glas voor belangrijke rood.

Het verbetert als links te rusten voor een paar jaar in de kelder.

Meer meningen over Château Léoville Poyferré 2010

Machteld Vermeulen

Gepubliceerd op 06.24

3.5 /5

I love it

Garrafeira Nacional

Gepubliceerd op 14.59

4 /5

De Saint Julien appellation is klein van formaat, maar groot op talent. In het hart van de beroemde wijngaard van Medoc, Château Léoville Poyferré is altijd een van de meest prestigieuze landgoederen van deze streek. Sinds 1979 is onze familie is gewijd aan een visie die geen ruimte voor improvisatie verlaat. Elke beslissing, elke investering, is een stap op weg naar ultieme kwaliteit, een die een eenvoudige wijn maakt een uitzonderlijke één, erkend als een tweede Classified groei in 1855.
A Wine Day

Gepubliceerd op 14.21

4 /5

Château Léoville-Poyferré 2010 drukt de zuiverheid van Cabernet Sauvignon fruit en de kracht van wat grote vintage 2010. Het biedt een donkere kleding en een rijke en complexe neus vermenging aroma's van vers fruit, aan specerijen en ceder noten. De mond is vlezig met een grote aromatische intensiteit en krachtige, elegante tannines en een lange, complexe en intense finale. De 2010 vintage is een vintage dat zonne kan worden beschreven met uitzonderlijke weersomstandigheden in de buurt van de prachtige 2009 vintage, hoewel de temperaturen lager waren. Het is tijdens deze uitstekende dat nieuwe conische tanks Castle dubbelwandig werden voor het eerst op elk stuk van de toekomst wijn en pre-fermentatie maceratie onder koude omstandigheden te isoleren optimaal. De resultaten zijn direct aan de aromatische intensiteit en kwaliteit van het fruit extractie van tannine. Dit Château Léoville-Poyferré 2010 biedt een uitzonderlijke rijpingspotentieel. Château Léoville-Poyferré werd geboren in 1840 en sinds 1920 was de tweede grand cru in 1855. Het behoort tot de familie Cuvelier en wordt nu beheerd door Didier Cuvelier, evenals de andere Château de Saint-Julien, Château Moulin rijke en Château Le Crock St. Estephe.

Samenvatting van beoordelingen

(10 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  10
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 10 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Château Léoville Poyferré 2009

Nico Bour
Nico Bour

4.5/5

Château Léoville Poyferré Rouge 2009 - 100 points Parker
Parker woorden:

Zijn intense paarse kleur advertentie een wijn van buitengewone rijkdom, wulpse textuur en milde tannines. Het biedt zowel een intellectuele en hedonistisch plezier met rijp fruit zeer uitgesproken.
'Hoog alcohol is niet zo merkbaar als gevolg van de concentratie en frisheid die het grootste deel van 2009 heeft - een kenmerk van deze uitstekende wiens wijnen ten goede zal komen voor de komende decennia. Het is een wijn te kopen in grote hoeveelheden. Het zal goed voor 4 of 5 jaar. "
Anoniem
Anoniem

5/5

Spectaculaire

Meningen over Château Léoville Poyferré 2013

Anoniem
Anoniem

4/5

Dit 2013 vintage is een geweldige flexibiliteit. Op de neus zijn er aroma's van bloemen, maar ook geroosterde noten. De mond is voldoende, lekker en précise.Une verrassing! Drinken of te houden: 2017 - 2030
PAIRING: Bresse kip met champignons

Top aanbiedingen Saint-Julien