Trends:

Sancerre

Château de Sancerre Rosé 2018

75cl

Château de Sancerre Rosé 2018

18,85€
18,85€
Winkel: Lilovino NL (Frankrijk) Estimated delivery: 5 - 9 dagen
Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 24 uren.
Verzendkosten: 12,80€

Kenmerken

Soort Wijn: rosé Wijn
Oogstjaar: 2018 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Sancerre (Loire, Frankrijk)
Wijnkelder: Chateau de Sancerre
Volume: 75cl
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Chateau de Sancerre is de bereider van deze Château de Sancerre Rosé 2018 (18,85€), een wijn rosé met herkomstaanduiding Sancerre wiens druiven uit het wijnjaar 2018 komen en met een alcoholgraad van 13º. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een rosé die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Beschrijving van Château de Sancerre Rosé 2018

Château de Sancerre Rosé 2018

PROEFNOTITIES:

 • Uitzicht: lichtroze licht.
 • Neus: tonen van citrus en geel vruchtvlees.
 • Mond: een mooie, evenwichtige aanval, vol en gul, noten van grapefruit. lieve en aanhankelijke afwerking met een goede persistentie in de mond.

APPELLATIE: Sancerre.

WIJNGAARD: de streek profiteert van een zeeklimaat afgebroken en kiezelhoudende kiezels, zandige lemen, steentjes van vuursteen, zandsteen en kalksteen.

GRAPES: Pinot Noir.

PAIRING: als aperitief, met vleeswaren.

TEMPERATUUR: 11 ° C

ALCOHOL: 13%

Meer zien

Reviews van Château de Sancerre Rosé 2018

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Château de Sancerre Rosé 2018:Waarderen Château de Sancerre Rosé 2018:

4 /5

2018 - Niet-contractuele foto. De jurk van het Château de Sancerre Marnier is duidelijk en helder, zalmroze tint. De neus tonen van citrus, zoals mandarijn en gekonfijte citroen. Gustatorily, kunnen we een mooi evenwichtig aanval voelen. De mond is vol en gul, gedomineerd door noten van grapefruit.
De afwerking is heerlijk en sierlijk met een goede afdronk. Domaine Château de Sancerre Het Château de Sancerre, in het hart van de wijngaard, is het enige kasteel in de regio. Het werd in de tiende eeuw gebouwd door de Graaf van de Champagne. Vanaf die tijd blijft de Toren van Fiefs, alleen voortbestaan ​​van het feodale kasteel. Het kasteel werd herbouwd in 1874 in de stijl van Lodewijk XII. In 1919, Louis-Alexandre Marnier-Lapostolle, de uitvinder van Grand Marnier likeur, liefde voor zijn geboortestad, kocht het Château de Sancerre en een aantal wijngaarden. Het blijkt in de kelders van het oude kasteel en ontwikkelt haar wijngaard, terwijl een actieve bijdrage aan de reputatie van deze wijn. Vandaag de dag, de wijngaard heeft 56 hectare en is de enige Sancerre wijn onder de benaming te worden gebracht "Chateau de Sancerre."
Meer zien
,
Reviews van andere oogstjaren van Château de Sancerre Rosé 20182017

4/5

2017 - Niet-contractuele foto. De jurk van het Château de Sancerre Marnier is duidelijk en helder, zalmroze kleur. De neus tonen van citrus, zoals mandarijn en gekonfijte citroen. Gustatorily, kunnen we een mooie evenwichtige aanval voelen. De smaak is ruim en gul, gedomineerd door noten van grapefruit.
De afwerking is heerlijk en sierlijk met een goede afdronk. Domaine Château de Sancerre Het Château de Sancerre, in het hart van de wijngaard, is het enige kasteel in de regio. Het werd in de tiende eeuw gebouwd door de Graaf van de Champagne. Vanaf die tijd blijft de Toren van Fiefs, alleen voortbestaan ​​van het feodale kasteel. Het kasteel werd herbouwd in 1874 in de stijl van Lodewijk XII. In 1919, Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, de uitvinder van Grand Marnier likeur, liefde voor zijn geboortestad, kocht het Château de Sancerre en een aantal wijngaarden. Het blijkt in de kelders van het oude kasteel en ontwikkelt haar wijngaard, terwijl een actieve bijdrage aan de reputatie van deze wijn. Vandaag de dag, de wijngaard heeft 56 hectare en is de enige Sancerre wijn onder de benaming te worden gebracht "Chateau de Sancerre."
Meer zien

Andere producten van hetzelfde wijnhuis