Trends:

Santa Ynez Valley

Birichino Jurassic Park Vineyard Chenin Blanc Santa Ynez Valley 2016

75cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Santa Ynez Valley (Californië (regio), Verenigde Staten)
Wijnkelder: Birichino
Volume: 75cl
Druiven: Chenin
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 13%
Birichino heeft deze wijn Birichino Jurassic Park Vineyard Chenin Blanc Santa Ynez Valley 2016 (1.635,60€) gecreëerd, een wijn witte uit Santa Ynez Valley op basis van een selectie chenin druiven uit 2016 en die een alcoholgraad van 13º bevat. Een wijn witte beoordeeld met 4 punten uit 5 volgens de klanten van Drinks&Co.

Beschrijving van Birichino Jurassic Park Vineyard Chenin Blanc Santa Ynez Valley 2016

Birichino Jurassic Park Vineyard Chenin Blanc Santa Ynez Valley 2016 (Chenin)

Producent: Birichino

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Santa Ynez Valley

druiven: Chenin

Meer zien

Reviews van Birichino Jurassic Park Vineyard Chenin Blanc Santa Ynez Valley 2016

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Birichino Jurassic Park Vineyard Chenin Blanc Santa Ynez Valley 2016:Waarderen Birichino Jurassic Park Vineyard Chenin Blanc Santa Ynez Valley 2016:

4 /5

We zijn verheugd om onze derde vintage los te maken van wat wordt beschouwd als oude wijnstokken in Zuid-Californië: 33 jaar oude wijnstokken chenin geplant in de late disco tijdperk op zijn eigen wortels op 1100' hoogte. Dit zand is rotsachtige dinosaurus boneyard wijngaard snel één van de meest gewilde gebieden voor deze edele verscheidenheid op het Left Coast, en heeft de ongewone atmosferische element omgeven door een actief olieveld, suggereert diepe geologische oorsprong te zijn gericht, minerale aspect. Geoogst voor zonsopgang op 27 augustus, is dit misschien wel de meest strak gewonden vintage we nog hebben geproduceerd van de site, en we verwachten dat het mooi om te drinken voor een aantal jaren. Fermentatie met inheemse gist vond plaats in roestvrij staal, en élevage sur lie voortgezet door middel van de veer in roestvrij staal en neutrale Franse eiken vaten.
Meer zien
,