Trends:

Sauternes

Château Climens 1991

75cl Inhoud

Château Climens 2012

84,80€
84,80€

Dit product is niet beschikbaar.
Je kunt kopen Château Climens 2012

Kenmerken

Soort Wijn: zoete Wijn
Oogstjaar: 1991 Andere wijnjaren
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Sauternes (Bordeaux, Frankrijk)
Wijnkelder: Château Climens
Volume: 75cl
Druiven: Sémillon
Allergenen: Bevat Sulfieten
Château Climens is de producent van Château Climens 1991 , een wijn zoete uit Sauternes op basis van sémillon druiven uit 1991.

Beschrijving van Château Climens 1991

Château Climens 1991 (Sémillon)

Goudgeel topaas rand. Goede scheur, schoon en helder. Intense, delicaat, Captivador. Hints van honing, rijpe perzik en citrus. Achtergrond met minerale noten en balsamico nuances, echt heel complex aromatisch. Exquisite en elegant. Balanced zoetheid en zuurgraad, met een stap glyceride en uiterst gladde mond. Jam en honing hints van bloemen, verpakt in gedroogde en geroosterde groenten.

Meer zien

Reviews van Château Climens 1991

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.

Reviews van andere oogstjaren van Château Climens 199120032016

4/5

Zoete witte haarlijn en lucht Climens is een subtiele wijn die als geen ander. Als hij de essentie van Barsac om zijn evenwicht en frisheid uitdrukt, het heeft ook de kracht en pracht van de grootste Sauternes. Climens kan worden gedefinieerd in de eerste plaats door granaatscherven, diepte, door zijn unieke terroir verleend. Deze bijzondere gratie bepaalde spanning en mineraal gaat gepaard met een buitengewoon aromatisch palet mengen bloemen, vruchten, kruiden en vaak eucalyptus tip of minty frisheid. Wat ook de wijnoogst, de wijnen leeftijd langzaam en houden decennia harmonieuze mix van zoetheid en frisheid die hun onnavolgbare charme te maken.
Château Climens Het is bekend om de frisheid en mineraliteit van de streek. Zijn aromatische complexiteit, die nooit kwaad om finesse, steekt u bij de keuze van het ouder worden, wit citrus, vers fruit en zoete kruiden en fruit
Meer zien
Anoniem

4/5

Ik dronk het met mijn ex.
Zijn intense kleur trok me. Het ruikt naar banaan. Het is een zoete een beetje zuur.
We gebruiken het met een taart.
Meer zien
Nicolaas Resink