Trends:

Sherry

Solera 1847 Cream

75cl Inhoud

WS89Wine SpectatorGP88PeñínGR91Guía Repsol

Solera 1847 Cream

17,27€ 14,41€
14,41€ 17,27€
Winkel: Vinello NL (Duitsland) Estimated delivery: 10 - 12 dagen
Verzendkosten: 10,99€

-17%

Kenmerken

Soort Wijn: versterkt Wijn
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Sherry (Andalusië, Spanje)
Wijnkelder: González Byass
Volume: 75cl
Druiven: Pedro Ximénez, Palomino Fino
Allergenen: Bevat Sulfieten
Alcoholpercentage: 18%
W&S Magazine Score: 87
Solera 1847 Cream (14,41€): een wijn versterkte herkomstaanduiding Sherry uit de wijnkelders van González Byass die palomino fino en pedro ximénez druiventrossen bevat en met 18º alcoholgraad. Solera 1847 Cream kan geserveerd worden bij cakes en taarten en ijs. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een versterkte die een beoordeling van 4,3 punten uit 5 verdient en zowel gidsen als tijdschriften uit de branche beoordelen hem met wine spectator cijfer: 89 en penin: 88.

Omschrijving van Solera 1847 Cream

Solera 1847 Cream (Pedro Ximénez en Palomino Fino)

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: mahonie heeft een duidelijke tonaliteit zeer levendig.
  • Neus: Zoet en weelderige aroma's van rozijnen verweven met noten van vanille en hout, dankzij de integratie van het vat.
  • Smaak: De smaak heeft een fluweelachtige textuur, met zoete noten van vijgen, rozijnen, karamel en chocolade.

PRODUCER: González Byass. Spaans bedrijf producent van wijnen en gedistilleerde dranken, met aanwezigheid in de belangrijkste wijngebieden van het Iberisch schiereiland, zoals Rioja, Somontano, Catalonië, Castilla, Cadiz, Rueda en Rias Baixas. In 2016 verwierf hij de familie wijnmakerij Veramonte in Chili.

LAND: Spanje.

DETAILS VAN DE PRODUCTIE: Dit versterkte wijn sherry is gemaakt van twee soorten druiven; Palomino Fino (75%) en Pedro Ximénez (25%). Na een handmatige oogst, Pedro Ximénez ondergaat een proces soleus, die wordt verhuurd buiten de periode waarin pasifique. Eenmaal aangekomen in de wijnmakerij, worden de vruchten apart gevinifieerd. Na raadpleging run sap door een persing en fermentatie worden de resulterende wijnen gemengd en een stelsel dekvloeren Amerikaanse eik, waar de wijn verouderd gedurende een periode van 8 jaren. Deze wijn is ideaal met desserts gemaakt met fruit, ijs, appeltaart of kaas en worst.

ALCOHOL: 18%

Meer zien

Hoe te serveren

Het wijnhuis

González Byass

González Byass

Gonzalez Byass geboren in 1835, toen de jonge Manuel María González Angel bereikt Jerz bereid zijn om een ​​plaats te maken in de welvarende en bloeiende Sherry business. Aangemoedigd door de verdere ontwikkeling van de export dat jaar een kleine wijnmakerij verworven, en begon te ontwikkelen en hun eigen wijnen te exporteren. 20 jaar later in 1855 en het groeiende succes van zijn bedrijf, Manuel Maria Gonzalez Angel besloten om samen te werken met de heer Robert Blake Byass, zijn agent in Engeland, en daarmee de onderneming González Byass.

Meer over het wijnhuis

Punten en prijzen

WS89Wine SpectatorGP88PeñínGR91Guía Repsol 2014 Double Gold Medal - Sakura Japan Women's Wine Awards2013 Gold Medal - International Wine Challenge2015 Gold Medal - Premios Vinduero 20152014 Gold Medal - VII Concurso de Vinhos do Brasil 2014

Reviews van Solera 1847 Cream

4.3

39 klantbeoordelingen
  • 5
    15
  • 4
    22
  • 3
    1
  • 2
    0
  • 1
    0
Jouw score voor Solera 1847 Cream:Waarderen Solera 1847 Cream:

5/5

Voor elke gelegenheid, altijd geschikt om te genieten
Meer zien,

Solera 1847 Cream

5 /5

Hoe kosten-site 2 jaar geleden.
Meer zien
,

5 /5

Zeer goed, aromatische en goedkoper Sherry.
Meer zien
,

5 /5

Uitstekende kwaliteit en onklopbare prijs reden
Meer zien
,
Meer zien