• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Victoria Ordonez Voladeros 2016

Victoria Ordoñez (Sierras de Málaga)

27,95€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

167,70€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

335,40€ + 5,95€ Verzending (48 uren)

27,95/stuk

Verzending: Grand Cru Wijnen

Je ontvangt 0.37 punten voor elk product dat je koopt

Victoria Ordoñez vervaardigt deze Victoria Ordonez Voladeros 2016 (27,95€), een wijn witte met herkomstaanduiding Sierras de Málaga met de beste pedro ximénez druiven uit 2016. Volgens de klanten van Drinks&Co is dit een witte die een beoordeling van 4 punten uit 5 verdient.

Kenmerken · Victoria Ordonez Voladeros

Soort Wijn: witte Wijn
Oogstjaar: 2016 Andere wijnjaren
2017 en 2015
Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB):Sierras de Málaga (Andalusië,Spanje)
Wijnkelder: Victoria Ordoñez
Volume: 75cl
Druiven: Pedro Ximénez
Allergenen: Bevat Sulfieten

Beschrijving · Victoria Ordoñez

Victoria Ordonez Voladeros 2016 (Pedro Ximénez)

Producent: Victoria Ordoñez

abbr Beschermde oorsprongsbenaming (BOB): Sierras de Málaga

druiven: Pedro Ximénez

Victoria Ordoñez

Victoria Ordoñez Wijn kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Victoria Ordonez Voladeros 2016

Grand Cru Wijnen

Gepubliceerd op 03.34

4/5

Victoria Ordonez Voladeros 2016

De Voladeros Mountain Wijn is de eerste pedro ximenz droge witte wijn geproduceerd in Malaga sinds het einde van de negentiende eeuw. Wat velen niet weten was dat de droge witte wijn gemaakt van Pedrox Ximenez van voor de 19e eeuw de meeste beroemde wijn was in Malaga en omstreken. De Pedro Ximenz druif is na de 19e vooral een sherry druif geworden en de (zeer oude) mountain wijngaarden zijn in de vergetelheid geraakt en er zijn nog maar een wijngaarden over. Victoria Ordoñez geboren en getogen in Malaga is geen onbekende in de wijn-wereld en zij is op zoek gegaan in de bergen van Malaga naar verloren en authentieke wijngaarden (van zowel de Moscatel als de Ximenez wijngaarden) en is in 2015 gestart om van deze authentieke druiven weer (fantastische) wijnen te maken en dit worden wijnen die in de gaten moeten worden gehouden. Ze staan momenteel al in menig Michelin-restaurant. De Voladeros is een ongekend fraaie delicate droge witte wijn. De wijn heeft een prachtige zuurgraad en is zeer complex want bij iedere teug proef je diverse lagen van fruit. De afdronk is geweldig en blijft erg lang hangen achter in het gehemelte.

Samenvatting van beoordelingen

(1 meningen)
 • 5 sterren
  0
 • 4 sterren
  1
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4/5

Op basis van 1 comments »

Beoordelingen van andere oogstjaren

Meningen over Victoria Ordonez Voladeros 2017

Grand Cru Wijnen
Grand Cru Wijnen

4/5

De Voladeros Mountain Wijn is de eerste pedro ximenez droge witte wijn geproduceerd in Malaga sinds het einde van de negentiende eeuw. Wat velen niet weten was dat de droge witte wijn gemaakt van Pedrox Ximenez van voor de 19e eeuw de meeste beroemde wijn was in Malaga en omstreken. De Pedro Ximenz druif is na de 19e vooral een sherry druif geworden en de (zeer oude) mountain wijngaarden zijn in de vergetelheid geraakt en er zijn nog maar een wijngaarden over. Victoria Ordoñez geboren en getogen in Malaga is geen onbekende in de wijn-wereld en zij is op zoek gegaan in de bergen van Malaga naar verloren en authentieke wijngaarden (van zowel de Moscatel als de Ximenez wijngaarden) en is in 2015 gestart om van deze authentieke druiven weer (fantastische) wijnen te maken en dit worden wijnen die in de gaten moeten worden gehouden. Ze staan momenteel al in menig Michelin-restaurant. De Voladeros is een ongekend fraaie delicate droge witte wijn. De wijn heeft een prachtige zuurgraad en is zeer complex want bij iedere teug proef je diverse lagen van fruit. De afdronk is geweldig en blijft erg lang hangen achter in het gehemelte.

Top aanbiedingen Sierras de Málaga