Trends:

Frankrijk

Funkin Syrups Rhubarb

360ml

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Funkin
Volume: 36cl
Land: Frankrijk

Beschrijving van Funkin Syrups Rhubarb

Funkin Syrups Rhubarb

Producent: Funkin

categorie: Siropen

Meer zien

Het merk

Funkin

Funkin

Hier bij Funkin zijn we trots op het creëren van echte fruitpuree, siropen en voorgemengde cocktailmixers. We leveren enkele van de beste bars en mixologists met onze bekroonde puree en siropen en produceren ook een reeks pre-gebottelde natuurlijke fruit Funkin cocktailmixers. Met ons assortiment kan iedereen thuis heerlijke cocktails van barkwaliteit maken door gewoon alcohol toe te voegen.

Meer over het merk

Reviews van Funkin Syrups Rhubarb

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Funkin Syrups Rhubarb:Waarderen Funkin Syrups Rhubarb:

4 /5

- Met zijn intense smaak, aanraking van taart en diepe kleur, Funkin Rabarber is al een favoriet hier! Gemaakt met heerlijke zomer rabarber en pure suikerriet stroop, wordt Funkin Rabarber Siroop speciaal gemaakt voor cocktails. Probeer het maken van een rabarber zure of een rabarber mojito - de taart noten en aantrekkelijke roze tint zal een hele nieuwe dimensie toe te voegen aan deze klassieke cocktails. Funkin Rabarber is ingesteld op een favoriete aanvulling op onze 100% natuurlijke siroop range geworden.
- U kunt zelfs gebruiken voor uw eten gerechten. Besprenkel met plain of vanille yoghurt of vanille-ijs. Poke gaten in een plain vanilla of citroentaart met een spies en giet de siroop over totdat het doorweekt in!
Meer zien
,