Trends:

Siropen

Marie Brizard Sirup Schokolade 70cl

70cl

8,08€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Marie Brizard
Volume: 70cl
BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: chocoladesiroop Marie Brizard. Stroop (Soda en Mixers, Gourmet). Is zoet, warm en een betere kwaliteit. Gemaakt met de beste producten. PRODUCER: Marie Brizard. EXTRA INFORMATIE: Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder pure rietsuiker en natuurlijke extracten zorgvuldig geselecteerde chocolade, chocolade siroop Marie Brizard is een sterk geconcentreerde smaak siroop, geladen met aroma's van echte chocolade. Een uitstekende aanvulling op de warme en koude dranken, cocktails en gerechten. Ideaal om te proeven met koude of warme koffie, thee of melk, of als ingrediënt voor cocktails. Sweet, intens, warm. Kenmerkend voor de typische zwarte chocolade cacaobonen.

Bereiding van Marie Brizard Sirup Schokolade 70cl

Marie Brizard Sirup Schokolade 70cl

BESCHRIJVING VAN HET PRODUCT: chocoladesiroop Marie Brizard. Stroop (Soda en Mixers, Gourmet). Is zoet, warm en een betere kwaliteit. Gemaakt met de beste producten.

PRODUCER: Marie Brizard.

EXTRA INFORMATIE: Gemaakt van natuurlijke ingrediënten, waaronder pure rietsuiker en natuurlijke extracten zorgvuldig geselecteerde chocolade, chocolade siroop Marie Brizard is een sterk geconcentreerde smaak siroop, geladen met aroma's van echte chocolade. Een uitstekende aanvulling op de warme en koude dranken, cocktails en gerechten. Ideaal om te proeven met koude of warme koffie, thee of melk, of als ingrediënt voor cocktails. Sweet, intens, warm. Kenmerkend voor de typische zwarte chocolade cacaobonen.

Meer zien

Het merk

Marie Brizard

Marie Brizard

Gemaakt door Marie Brizard in Bordeaux, in het hart van een regio wereldwijd bekend om zijn traditie van kwaliteit, het merk is een van de oudste gewijd aan het creëren van likeuren en kruiden, fruit en specerijen.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Marie Brizard Sirup Schokolade 70cl

4

1 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Marie Brizard Sirup Schokolade 70cl:Waarderen Marie Brizard Sirup Schokolade 70cl:

4 /5

- Kleur: Bruin Reuk: karakteristiek van donkere chocolade Smaak: Zoet, intens, warm en lekker
- cacaoboon allergenen kenmerk van donkere chocolade typische: bevat melk, soja
Meer zien
,