Trends:

Siropen

Marie Brizard Sirup Zitrone 70cl

70cl

5,75€ (Richtprijs)

Kenmerken

Soort Wijn: witte Wijn
Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Marie Brizard
Volume: 70cl
PROEFNOTITIES: Kleur: Geel kleur met hints van lichtgroen. Neus: Aroma van exotische en verschillende verse citroen. De intensiteit is hoger als gevolg van zure vruchten die een mooi gevoel in de mond openen van de fles te geven. Smaak: De smaak is zuur met een vleugje bitter en zoet kalk aan de smaak. PRODUCER: Marie Brizard. LAND: Frankrijk. DETAILS VAN BEREIDING De Stroop Zitrone is bereid met zorgvuldig geselecteerd en zorg elementen. natuurlijke extracten gebruikt worden en pure suikerriet. Zeer geconcentreerd tijdens het bottelen. De siroop is authentiek limoensmaak en citroen. Ik beveel drinken in cocktail met sprankelend water of gas. ALCOHOL: 24,5%

Bereiding van Marie Brizard Sirup Zitrone 70cl

Marie Brizard Sirup Zitrone 70cl

PROEFNOTITIES:

  • Kleur: Geel kleur met hints van lichtgroen.
  • Neus: Aroma van exotische en verschillende verse citroen. De intensiteit is hoger als gevolg van zure vruchten die een mooi gevoel in de mond openen van de fles te geven.
  • Smaak: De smaak is zuur met een vleugje bitter en zoet kalk aan de smaak.

PRODUCER: Marie Brizard.

LAND: Frankrijk.

DETAILS VAN BEREIDING De Stroop Zitrone is bereid met zorgvuldig geselecteerd en zorg elementen. natuurlijke extracten gebruikt worden en pure suikerriet. Zeer geconcentreerd tijdens het bottelen. De siroop is authentiek limoensmaak en citroen. Ik beveel drinken in cocktail met sprankelend water of gas.

ALCOHOL: 24,5%

Meer zien

Het merk

Marie Brizard

Marie Brizard

Gemaakt door Marie Brizard in Bordeaux, in het hart van een regio wereldwijd bekend om zijn traditie van kwaliteit, het merk is een van de oudste gewijd aan het creëren van likeuren en kruiden, fruit en specerijen.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Marie Brizard Sirup Zitrone 70cl

Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste om te beoordelen.