• Send to:
 • +44 2035140552 10h-18.30h
 • Winkelwagen

Monin Aardbei

Monin (Siropen)

8,79€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

52,74€ + 7,95€ Verzending (10 dagen)

105,48€ + 9,95€ Verzending (10 dagen)

8,79/stuk

Verzending: Fruendus

Je ontvangt 0.12 punten voor elk product dat je koopt

Levertijd geschat:
- Dit product heeft een extra voorbereidingstijd van 3 dagen.

You will like to know that...

Monin Strawberry is een extract dat de beste eigenschappen van verse aardbeien belicht. Het is zoet, intens en kan perfect worden gemengd met alcoholische of niet-alcoholische cocktails, frisdranken, thee, vruchtensappen, vruchtensmoothies, slushies en zelfs in tafel- en keukenrecepten.

Het is uniek omdat het geen kunstmatige kleurstoffen of zoetstoffen heeft, het bevat geen gluten, geen zuivelproducten, noch conserveermiddelen, noch allergenen. Het is geschikt voor vegetariërs en bevat geen giftige stoffen die de eigenschappen van voedsel of dranken kunnen veranderen. Dit zoete ingrediënt is ideaal om op te nemen in elke bereiding waarin een natuurlijke en geconcentreerde fruitige smaak gewenst is.

Kenmerken · Monin Aardbei

Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Monin
Volume: 70cl
Land: Frankrijk

Beschrijving · Monin

Monin Aardbei

PRODUCT OMSCHRIJVING:

Een aardbei siroop Brand Monin, gemaakt met de beste ingrediënten en pure rietsuiker. Het heeft een zeer geconcentreerde, authentieke smaak biedt uitzonderlijke veelzijdigheid voor het maken van gourmet drankjes.

PRODUCER: Monin.

EXTRA INFORMATIE:

 • Kan gebruikt worden als de belangrijkste smaak of gecombineerd met andere smaken uit zoete, zure of zoute in allerlei drankjes en het hele jaar door.
 • Perfect voor lattes, warme thee, ijs en granita's, smoothies, limonade, smoothies, frisdranken met of zonder alcohol.

Monin

In de wereld van prachtige creatie en Monin, kwaliteit, innovatie, veelzijdigheid en goede service zijn onze prioriteiten. Monin is toegewijd om haar klanten de beste smaken voor gebruik in alle toepassingen. Monin, met 100 jaar ervaring, is uitgegroeid tot het eerste merk van gastronomische...

Monin Gourmet kopen:

Meningen

opinie wordt benadrukt over Monin Aardbei

Garrafeira Nacional

Gepubliceerd op 17.14

4/5

Monin Morango

De Monin vertrouwen een authentieke smaak en rijke smaak, een breed scala waardoor talloze toepassingen. Monin siropen zijn sterk geconcentreerd in en gemaakt van vruchten, bloemen, noten, kruiden en pure suiker.

Meer meningen over Monin Aardbei

Jose Gonzalez Labrador

Gepubliceerd op 18.28

5 /5

Monin Fresa

5
Campoluz Enoteca

Gepubliceerd op 10.59

4 /5

Monin Fresa

Monin Fresa is een van de eerste aroma's ontwikkeld voor het bereik van Monin siropen, kan worden gebruikt als hoofdsmaak of gecombineerd met andere smaken van zoet tot romige, zure of zoute in alle soorten dranken en door het jaar. Monin Fresa proefnotitie Monin Fresa is diep scharlaken rood. Aroma en smaak is delicaat, zoet en echte aardbei.
Vinos Baco

Gepubliceerd op 09.04

4 /5

Monin Fresa

- proefnotities: Donkerrode escalata. Geur en smaak delicaat, zoet en echte aardbei.
- DETAILS VAN VOORBEREIDING: Gemaakt met de beste ingrediënten en pure rietsuiker, heeft een zeer geconcentreerde, authentieke smaak biedt uitzonderlijke veelzijdigheid voor het creëren van speciale drankjes.
- PAIRING: Het kan gebruikt worden als de belangrijkste smaak of gecombineerd met andere smaken van zoet tot romige, zure of zoute in allerlei drankjes en het hele jaar door. Mokas melk, warme thee, ijs, koude melk en gestoomde; shakes en smoothies; cream frisdrank; limonades, frisdranken, cocktails en mocktails

Samenvatting van beoordelingen

(7 meningen)
 • 5 sterren
  1
 • 4 sterren
  6
 • 3 sterren
  0
 • 2 sterren
  0
 • 1 sterr
  0
Jouw waardering:
Score Drinks&Co:

4.2/5

Op basis van 7 comments »

Top aanbiedingen Siropen