Trends:

Frankrijk

Monin Komkommer

70cl Inhoud

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Monin
Volume: 70cl
Land: Frankrijk
SMAAK: Kleur: Monin Komkommer Syrup toont een lichtgroene Geur: Zeer aromatisch, fris; Mond: zoet, plantaardige smaak komkommer    HUWELIJK: cream teas en bevroren; limonades; versnaperingen; cocktails met en zonder alcohol. Opties voor de garnering: schijfjes, partjes, plakjes komkommer en citrus. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik met zuivelproducten zoals melk, room en "half en half" LAND: Frankrijk

Omschrijving van Monin Komkommer

Monin Komkommer

SMAAK:

 • Kleur: Monin Komkommer Syrup toont een lichtgroene
 • Geur: Zeer aromatisch, fris;
 • Mond: zoet, plantaardige smaak komkommer

  

HUWELIJK: cream teas en bevroren; limonades; versnaperingen; cocktails met en zonder alcohol. Opties voor de garnering: schijfjes, partjes, plakjes komkommer en citrus. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik met zuivelproducten zoals melk, room en "half en half"

LAND: Frankrijk

Meer zien

Het merk

Monin

Monin

In de wereld van prachtige creatie en Monin, kwaliteit, innovatie, veelzijdigheid en goede service zijn onze prioriteiten.

Meer over het wijnhuis

Reviews van Monin Komkommer

4

3 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  3
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Monin Komkommer:Waarderen Monin Komkommer:

4 /5

- Kleur: Vivid green.
- Let op: Vers gesneden komkommer.
- Attack: Juicy komkommer smaak.
- Lengte in de mond: Langdurige plantaardige noten.
- Monin Cucumber is een trendy siroop, die je zal toestaan ​​om te beseffen verbazingwekkende signature drankjes. Ik hou vooral de ongewone plantaardige smaak. Om het te verbeteren, raden wij rimmen je martini of glas van Margarita met zout. U kunt ook versiert de binnenkant van het glas met fijne plakjes verse komkommer. Dit zal een andere dimensie aan je voorbereiding en zal de visuele impact te versterken.
- Weet je wat te koel als een komkommer middel zijn? Om kalm te blijven, blijven ontspannen! Dit is niet de enige sensatie die je voelt als je eenmaal Monin Cucumber smaak zult geproefd hebben. Deze smaak is niet alleen passen bij de wereldwijde natuurlijke gezonde trend, het geeft je ook een verfrissend en goed voor je lichaam sensatie. Zelfs als komkommers zijn erg populair en verkrijgbaar in vele landen, komkommer sap is delicaat en heeft een korte houdbaarheid. Monin Cucumber siroop zal helpen professionals tijd te besparen met behoud van de echte verse komkommer smaak. Dit aantrekkelijke smaak voldoet aan de toenemende plantaardige trends onder mixologists.
- Voor de beste resultaten in de koelkast bewaren en binnen 4 weken gebruiken.
Meer zien
,

Monin Cucumber