Trends:

Frankrijk

Monin lime

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Monin
Volume: 70cl
Alcoholpercentage: 12.5%
Land: Frankrijk
PROEFNOTITIES: Kleur: Syrup Monin Lima heeft een licht geelgroene Geur: citrus aroma; Smaak: zure limoensmaak VOORBEREIDING: Gemaakt met de beste ingrediënten en pure rietsuiker, CONSUMENT ADVIES: met ijsthee en bevroren; limonades; ijskoude drankjes en bevroren; Italiaanse frisdrank; versnaperingen; cocktails met en zonder alcohol. Maak eenvoudig een limonade met limoen siroop Lemon Green (Lime) MONIN, water en ijs. Het verfraaien opties: plakjes, stukjes, chips gerold groene citroen schillen. Niet aanbevolen voor gebruik met zuivelproducten zoals melk, room en "half & half" Herkomst: Frankrijk

Beschrijving van Monin lime

Monin lime

PROEFNOTITIES:

 • Kleur: Syrup Monin Lima heeft een licht geelgroene
 • Geur: citrus aroma;
 • Smaak: zure limoensmaak

VOORBEREIDING: Gemaakt met de beste ingrediënten en pure rietsuiker,

CONSUMENT ADVIES: met ijsthee en bevroren; limonades; ijskoude drankjes en bevroren; Italiaanse frisdrank; versnaperingen; cocktails met en zonder alcohol. Maak eenvoudig een limonade met limoen siroop Lemon Green (Lime) MONIN, water en ijs. Het verfraaien opties: plakjes, stukjes, chips gerold groene citroen schillen. Niet aanbevolen voor gebruik met zuivelproducten zoals melk, room en "half & half"

Herkomst: Frankrijk

Meer zien

Het merk

Monin

Monin

In de wereld van prachtige creatie en Monin, kwaliteit, innovatie, veelzijdigheid en goede service zijn onze prioriteiten.

Meer over het merk

Reviews van Monin lime

4

6 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Monin lime:Waarderen Monin lime:

4 /5

- Kleur: Geel met groene weerschijn.
- Smaak: Sterke neus van limoenschil, zoete en zure smaak, een beetje taart.
- Een van de beste toepassingen van Monin Lime siroop voor mij om het te combineren in een margarita cocktail. Zijn sterke limoenschil smaak is absoluut perfect voor deze toepassing.
- Bekend als de citroen van Zuid-Amerika, limoenen zijn klein groen geel fruit met zure, zure pulp, over het algemeen kleiner en minder zuur dan citroenen.
- De top-vijf kalk producerende landen zijn India, Mexico, Argentinië, Brazilië en Spanje. Een nietje van de Mexicaanse, Thaise en Vietnamese keuken en een typisch voorbeeld van de Perzische, Iraakse en Indiase gerechten worden limoenen gebruikt voor zowel de zuurgraad van het sap en florale aroma van de korst. Ceviche (het koken van rauwe vis in limoensap), kalk augurk, marmelade en sorbet zijn alle populaire toepassingen.
- Vele klassieke cocktails zoals gin-tonic, Caipirinha, Margarita, Mojito en Cuba Libre de zure, aromatische smaak van kalk.
- Ontspan een klassieke cocktail of toveren een nieuwe inspiratie met een Zuid-Amerikaanse sfeer met de zoete zure smaak van Monin Lime siroop.
- Voor de beste resultaten in de koelkast bewaren en binnen 4 weken gebruiken.
Meer zien
,