Trends:

Frankrijk

Monin Mojito

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Je hoort vast graag dat…

Kenmerken

Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Monin
Volume: 70cl
Land: Frankrijk

Beschrijving van Monin Mojito

Monin Mojito

PRODUCT OMSCHRIJVING:

Een siroop Monin Mojito Brand te mengen en de productie van deze beroemde Cubaanse cocktail.

 • Gemaakt met de beste ingrediënten en pure rietsuiker, siroop MONIN Mojito Mix is ​​een zeer geconcentreerde, authentieke smaak biedt uitzonderlijke veelzijdigheid voor het creëren van speciale drankjes.

PRODUCER: Monin.

EXTRA INFORMATIE:

 • De mojito's zijn nog nooit zo eenvoudig geweest voor te bereiden, want je hoeft alleen te combineren met rum, mineraalwater en een paar druppels van kalk!
 • Het kan ook gebruikt worden om een ​​Minty geven en iets citroenzuur vele andere dranken met en zonder alcohol.
 • verfrissend zoete geur; verse munt met hints van kruiden en citrus smaak.
Meer zien

Het merk

Monin

Monin

In de wereld van prachtige creatie en Monin, kwaliteit, innovatie, veelzijdigheid en goede service zijn onze prioriteiten.

Meer over het merk

Reviews van Monin Mojito

4

4 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Monin Mojito:Waarderen Monin Mojito:

4 /5

Met Monin Mojito sirope mojito's hebben nog nooit zo makkelijk te bereiden, omdat ze alleen nodig om rum, mineraalwater en een paar druppels citroen of limoen combineren. Het kan ook gebruikt worden om een ​​Minty geven en iets citroenzuur vele andere dranken met en zonder alcohol. Proefnotities Monin Syrup Monin Mojito Mojito sirope doorschijnend licht met licht gouden tint. Het heeft een milde, frisse geur en een zoete mint met hints van kruiden en citrus smaak.
Meer zien
,

4 /5

- Proefnotities: doorschijnend licht met licht gouden tint. verfrissend zoete geur; zoete mint smaak met hints van kruiden en citrusvruchten
- details van de behandeling: De mojito nog nooit zo eenvoudig te bereiden, omdat ze alleen nodig om rum, mineraalwater en een paar druppels van kalk te combineren. Het kan ook worden gebruikt om een ​​muntachtige geven en enigszins citroenzuur vele andere dranken en alcoholvrije
- PAIRING: Melk en mokas. ijs en ijs thee, warme chocolademelk, Fira melk, frisdrank, limonade, cocktails met of zonder alcohol als mojito wel gearomatiseerd mojitos.
Meer zien
,

4 /5

De klassieke Mojito heeft envolved tot een eenvoudiger, beter smakende cocktail met Monin Mojito. We veroverde de essentie van het Latijnse cocktail geboren in het zwoele bars van Havana in een houdbaar, makkelijk te gebruiken formaat. De traditioneel arbeidsintensieve Mojito pik
Meer zien
,

Monin Sirope Mojito