Trends:

Frankrijk

Monin White Chocolate

70cl

Dit product is niet beschikbaar in Nederland.
Bekijk hier beschikbare alternatieven.

Kenmerken

Categorie:Siropen (Frisdranken en Mixers,Gourmet)
Producent: Monin
Volume: 70cl
Land: Frankrijk
SMAAK: Kleur: Monin White Chocolate Syrup is een doorschijnend wit Geur: Aroma romige cacaoboter; Mond: rijke, authentieke smaak HUWELIJK: Lattes, mokka en warme koffie, ijs en bevroren; Warme en koude melk; shakes en smoothies; cocktails met en zonder alcohol. Proberen om de verschillende smaken van bramen Monin te vullen; ook gebruikt om de zuurgraad van deze smaken in toepassingen die deze vereisen (zie recepten voor meer informatie) verlagen ALCOHOL: LAND: Frankrijk

Beschrijving van Monin White Chocolate

Monin White Chocolate

SMAAK:

 • Kleur: Monin White Chocolate Syrup is een doorschijnend wit
 • Geur: Aroma romige cacaoboter;
 • Mond: rijke, authentieke smaak

HUWELIJK: Lattes, mokka en warme koffie, ijs en bevroren; Warme en koude melk; shakes en smoothies; cocktails met en zonder alcohol. Proberen om de verschillende smaken van bramen Monin te vullen; ook gebruikt om de zuurgraad van deze smaken in toepassingen die deze vereisen (zie recepten voor meer informatie) verlagen

ALCOHOL:

LAND: Frankrijk

Meer zien

Het merk

Monin

Monin

In de wereld van prachtige creatie en Monin, kwaliteit, innovatie, veelzijdigheid en goede service zijn onze prioriteiten.

Meer over het merk

Reviews van Monin White Chocolate

4

6 klantbeoordelingen
 • 5
  0
 • 4
  6
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Jouw score voor Monin White Chocolate:Waarderen Monin White Chocolate:

4 /5

- Kleur: Zeer helder gouden kleur.
- Smaak: Buttered geur met noten van vanille, romige smaak van cacao.
- Met Monin White Chocolate laat uw fantasie de vrije loop, van koffiedranken tot dessert drankjes.
- Als voorzitter Olivier Monin een siroop smaak die hem zou herinneren aan Nestles witte chocolade merk Galak gevraagd, werd MONIN Witte chocolade siroop geboren.
- Een derivaat van chocolade, aangezien het geen cacaobestanddelen, witte chocolade wordt gemaakt van cacaoboter, waarvan de boterachtig aroma geeft.
- Monin White Chocolate s verleidelijk, boterachtige noten goed mengen met andere smaken en kan worden gebruikt in warme of koude dessert dranken op te roepen verleidelijk lattes, milkshakes, mochas, frappes en martini.
Meer zien
,